Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
29 éves pasi vagyok csalódtam a a 30 közeli nőkben, mit tegyek?
Ez csak kifogás. Ha fontos vagy egy nőnek, akkor szakít rád időt. Nem szabad egy-két próbálkozás után feladni, mondván, hogy mindenki ilyen.
Nem akar gyereket? Miért? elvetted feleségül, összeköltöztetek? Vagy akkor hogyan akarna gyereket? Én 31 évesen szültem, de meg is mondtam a férjemnek (akkor még nem volt az), hogy nálam kizárt dolog az, hogy gyereket szüljek valakinek, aki nem a férjem.
A fiatalabbak még kevésbé akarnak komoly kapcsolatot. Maradj csak ennél a korosztálynál, de ha látod, hogy egy nőnek nem vagy fontos, akkor ne szánj rá sok időt, hanem lépj tovább.
Én 21 éves egyetemista vagyok, mérnöknek tanulok, így azt hiszem engem is majd egyszer a karrierista nők közé lehet sorolni, ha még nem is. Van hogy konkrétan a tanulnivalók és évközik között a nap 24 órája is kevés még is megoldom, hogy kettesben lehessek a párommal, mert szeretem és nekem ugyanúgy szükségem van rá, mint neki rám. Ő megérti és elfogadja, hogy vannak olyan napok, amikor bárhogy is igyekszem nem megy, de a hétvégém szinte mindig kivétel nélkül az övé és nem érdekel ha annyit kell hajtanom hétköznap azért, hogy hétvégére ne maradjon dolgom, hogy kb hajat mosni sem marad időm.
Szinte 99%-ban biztos vagyok abban, hogy ha megkapom a diplomámat és munkába állok, illetve együtt élek a párommal, akkor is lesz sajnos olyan nap, amikor határidős terveken kell dolgoznom, vagy bármi, így sajnos ő háttérbe szorul, ellenben másnap igyekeznék kárpótolni azzal, hogy még csak nem is gondolok meló után a munkára, csak az övé vagyok stb. Nekem nőként ugyanakkora szükségem van a romantikára, a közös, nem csak otthonülős programokra, arra hogy érezzem, hogy szeretve vagyok, mint a páromnak.
21 éves koromban, főiskolásként szerintem természetes, hogy még pár évig nem szeretnék gyereket, egyrészt bennem is bennem van az, hogy egy babának házasságban a helye, ehhez pedig komoly kapcsolat kell és idő, másrészt nem árt, ha van azért némi anyagi háttér, ahova érkezhet az a baba, aztán a következő meg a következő. :) Viszont mindenképpen 30 alatt szeretnék szülni.
Hogy ezekből mi fog összejönni az a jövő zenéje, viszont egy biztos. Egy olyan kapcsolatban én sem érezném jól magamat, ahol a páromtól csak szexet kapok vagy azt sem, akkor én miért adnék csak azt? Egy boldog kapcsolat nem erről szól, vagy ha már nem boldog egy kapcsolat, akkor minek egymás idejét rabolni? Szerintem egy normális nő akármennyire is szereti a munkáját és odaadó benne, vágyik arra, hogy otthon is minden rendben legyen, ergo nem fogja ilyen szinten elhanyagolni a párját, vagy ha mondjuk egy hétvégére kénytelen is, akkor másik hétvégén dupla odaadással veti bele magát valamilyen kirándulás, kiruccanás, bármilyen program megszervezésébe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!