Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek mit csinaljak? Tetszem neki? Lehet ebbol kapcsolat is, vagy csak ki akar hasznalni?
Figyelt kérdés
Beiratkoztam egy olasz kurzusra,igaz nem csak az olasz nyelv tanulasa miatt,hanem azert ,mert ki volt"szemezve" egy nagyon helyes olasz szarmazasu tanar(fiatal,kedves helyes,)Az elso orak rendben voltak,de amikor leesett a tollam,es fel akartam venni osszeert a kezunk,azt hittem ,veletlen de megfogta a kezem,es vegigsimitott a combomon,aztan megalltunk,egypicit megdobbentett a dolog....Aztan elkezdte mondani,hogy nagyon tetszem neki,meg hogy ilyen gyonyoru szoke lanyt sohase latott,es mar en sem tudok odafigyelni az orakra,es o sem tud tanitani...2012. jan. 23. 21:05
1/10 anonim válasza:
próba szerencse, de ne add magad könnyen
2/10 anonim válasza:
Mint valami ostoba szappanopera :D
3/10 anonim válasza:
Szerintem FAKE. Tanér diák között nem alakulhat ki ilyen viszony, nehogy azt meséld be hogy olasz órán simogatott,mert nem hiszem el!
4/10 anonim válasza:
hát dugasd meg vele magad..
ez tényleg fake..majd óra kellős közepén fogdos mindenki előtt:D
5/10 anonim válasza:
hát az olasz pasik nem a komoly pár kapcsolatokrol hiresek .
De kivétel mindig van , pobálkozás nélkül nincs siker
6/10 anonim válasza:
"Tanár diák között nem alakulhat ki ilyen viszony.
"Ez, ha jól értem, egy olasz tanfolyam. Tehát nem az iskolában van az illetőnek olaszórája, hanem egy nyelviskolában. Ott meg tanítanak elég fiatal tanárok is, szerintem biztos jött már össze tanár a tanítvánnyal ilyen helyen. Szóval még az is elképzelhető, h. igaz a kérdés. Mondjuk az számomra fura, h. ott az óra közepén mondta, h. milyen szép vagy, és h. tetszel neki. Ezt mondjuk óra után is elmondhatta volna. :)
7/10 anonim válasza:
az első mondatot akartam idézőjelbe rakni, mert h. az egyik válaszolótól idéztem, csak kicsit elrontottam, bocsi
8/10 A kérdező kommentje:
Koszonom,es talan kijeletkezek a kurzusrol,de biztos fogok meg vele beszelni,hogy o hogyan latja,es hogy komolyan gondolja-e...
2012. jan. 26. 19:57
9/10 anonim válasza:
Tu sei fortunissima ragazza! Most,komolyan...:) Hol ez a suli meert én is megyek!
10/10 anonim válasza:
Hát drágám sajnos az olasz pasik csak szoptatni és dugni akarnak semmi mást..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!