Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak, hogy ne hűljenek ki az érzelmeim?
Igen, még ilyenkor is rá gondolok....
Fél éve, hogy megismertem, csak neki van valakije.
Egyszer szakított vele, de aztán visszament hozzá, mert még érzett utána valamit, és elvileg ezt az érzést akarja a mai napig lezárni magában, csak még nem képes rá. Igen fél éve, hogy várok rá, mert úgy érzem ő az igazi, és igen még mindig reménykedem abban, hogy véglegesen elszakad a mostani pasijától, hiszen az ő szavaiból azt veszem ki, hogy már igencsak kevés van hátra ebből a kapcsolatból! Tudom egy sütni való barom vagyok, hogy még mindig várok rá, és persze találkozok vele amikor csak tudok, és elfogadom, hogy amikor együtt vagyunk, akkor csak az ölelésig juthatunk. Egyszer már tovább is jutottunk, konkrétan az ágyig, de még akkor sem volt képes lezárni a kapcsolatát, hanem inkább a pasija mellett akart velem is lenni, ami viszont bűntudatot generált benne, így most maradunk úja az ölelkezős beszélgetős taliknál.
Most az, hogy ebből mi fog kisülni, feltételezem sokan kioktatnátok, hogy nem szabad tovább várni, mert csak az időmet pazarolom, de valamiért úgy érzem nekem megéri, mert már a 28. évemet taposom, és nem akarok tovább keresgélni, mert örülök neki, hogy most végre újból szerelmes tudok lenni. úgyhogy egyenlőre nem feltétlen ez a kérdés kavarog bennem,hogy megéri e, hanem az, hogy mit csináljak, hogy az érzéseim megmaradjanak addig, amíg el nem jön az én "időm"?
Egy kicsit nem rég amikor együtt voltunk, már éreztem, hogy nem u.azt érzem, mint amikor megismertem. De furcsa mód, én most mégis annak örülnék a legjobban(még úgyis, hogy szenvedek mint a barom, mikor nem látom őt), ha nem múlna el ez az érzés, mert bennem van még, hogy egyszer még ez összejöhet, hiszen mint írtam romlik a kapcsolatuk, és már kevés az esély, hogy maradandó legyen! De amitől félek, az az, hogy mikor összejönne a dolog, addigra már nem lesz olyan a kapcsolatunk, mint amilyennek megálmodtam anno, amikor megismertem...
Szóval ti mit tennétek, hogy meg maradjon bennetek tűz?
Amúgy BUÉK mindenkinek!
Hát gondoltam, hogy nem sok együttérző ember fog majd válaszolni..:(
Szar ez az oldal!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!