Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan változhatnak meg az érzelmeim egy új külső miatt?
Figyelt kérdés
Őrültem szerelmes vagyok(?) a barátomba. Vagyis tegnapig biztos voltam benne, hogy imádom mindennél jobban. De aztán valamiért teljesen elbizonytalanodtam. És az egész a megjelenése miatt van (fodrász, kozmetikus, új ruha egy délután alatt), és amikor megláttam majdnem megijedtem tőle, annyira vadállatul nézett ki. Nem is szívesen értem hozzá, annyira más volt. Aztán nem tudom miért, de tett egy olyan megjegyzést, hogy előbb-utóbb majd kíváncsi leszek arra, hogy milyen lehet más férfiakkal, és majd elfogom hagyni (vele vesztettem el a szüzességem), meg, hogy nőkkel osztották be egy műszakba, de ne aggódjak, mert ő engem szeret, és soha nem csalna meg velük. De teljesen nagyképű volt, mintha kegy lenne tőle, hogy nem fekszik le mással. Nem is kérdeztem rá, hogy miért változtatta meg magát ennyire radikálisan, és miért nem szólt előre, hogy mire készül. De nézegette magát náluk legalább negyed óráig a tükörben, hogy milyen jól néz ki, meg teljesen kicserélték. Utána meg pikk-pakk megváltozott. Ugyanolyan lett, mint volt. Kedves és figyelmes, odaadó, de egyszerűen zavart a kinézete. Nem az a fiú, akibe beleszerettem. Teljesen úgy nézett ki, mint egy kidobó fiú, és rettegtem tőle, hogy meg fog ütni, vagy valahogy bántani fog, pedig soha nem tenne ilyet. Soha nem voltam az az ember, aki külső alapján ítélne. Nem a világ legszebb embere a barátom, én még is beleszerettem. Mert az érdekel, hogy milyen ember. De félek tőle, hogy az új külsővel a belső is meg fog változni. De ha belül is meg fog változni, én nem tudok vele maradni. Én nem tudok együtt lenni egy agresszív, nagyképű férfivel. Miért volt szükség erre a változásra? Kérdezzek rá nála, hogy miért durvította be a megjelenését? Nem akarok beleszólni abba, hogyan nézzen ki. Én nem fogom megszabni a frizuráját, a ruháját, de nem szeretném, ha nagyon rossz irányba változni a viselkedése. Mit tegyek? Félek újra találkozni, mert tudom, hogy azt várja, hogy dícsérjem meg az új stílusát, de nem merem megtenni, mert attól félek, hogy ezzel csak lovat adok alá. Változhat a "lelke" ezzel az új stílussal?2009. okt. 13. 20:22
1/2 anonim válasza:
előfordulhat,hogy megváltozik a belső tulajdonsága is..de kérdezd meg,hogy milyen okból változtatott a külsején..mert ha belülről is megváltozik,akkor már késő lesz...előbb mint utóbb =)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!