Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tényleg nem a külső számít akkor miért nem kellek senkinek? FÉRFIAK?!
21 éves vagyok, Nő! 170cm és 80 kg. dús vörös hajam van és ebből kifolyólag szeplőim is. életvidám vagyok. céltudatos. odaadó minden téren. hűséges típus. kiszolgáló személyiség.szeretek sütni és főzni.focit nézni és a starwars mindegyik részét szeretem. nem nézem a kalóriát. nem munkakerülő lúzer vagyok van munkám. sok barátom van és még több haverom. szeretek sörözni és szingli vagyok.
Jól hangzik nem? nem tudom miért vagyok még mindig az... nem tudja semmi elvenni az életkedvem! és igen, szeretnék párkapcsolatot létesíteni valakivel de nem jön össze... ez van. ezt el kell fogadni, majd mindenkinek eljön a párja!
Nekem tényleg nem számít a külső... De zárkózott vagyok, a focit nem szeretem, sörözni sem szoktam, nehezen találom a helyem és minden apróság elbizonytalanít, úgyhogy biztos nem kezdenék egy hozzád hasonló lánnyal.
26f
A leírásod alapján szimpatikusnak tűnsz.
Én szeretnélek megismerni
21f
hallod én nem kertelek, ez a 170cm és 80 kg teljesen elfojtja a kíváncsiságomat(legalábbis így látatlanban). amiket viszont ezután az adat írtál, hát az több mint tökéletes.
ja és igen sztem sincs olyan h vkit nem érdekel a külső. én is jóval többre értékelem a belsőt, de még így is sokat számít a külső
21:31 én szívesen megölelgetnélek:D:D
Baráti körbe, haverok között nincs vmi helyes fickó, aki tetszene? :) Baráti/haveri társaságban a legkönnyebb ismerkedni...
És hozzáteszem igenis számít a külső... nem azt mondom, hogy egy félistenre várok, de kell hogy megfogjon valami plusz a másikban, egy szép mosoly, élénk tekintet, szép szemek és ez bizony külső.
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!