Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha tényleg nem a külső számít akkor miért nem kellek senkinek? FÉRFIAK?!
21 éves vagyok, Nő! 170cm és 80 kg. dús vörös hajam van és ebből kifolyólag szeplőim is. életvidám vagyok. céltudatos. odaadó minden téren. hűséges típus. kiszolgáló személyiség.szeretek sütni és főzni.focit nézni és a starwars mindegyik részét szeretem. nem nézem a kalóriát. nem munkakerülő lúzer vagyok van munkám. sok barátom van és még több haverom. szeretek sörözni és szingli vagyok.
Jól hangzik nem? nem tudom miért vagyok még mindig az... nem tudja semmi elvenni az életkedvem! és igen, szeretnék párkapcsolatot létesíteni valakivel de nem jön össze... ez van. ezt el kell fogadni, majd mindenkinek eljön a párja!
Persze számít a külső, de a 170 cm és a 80 kg sztem még egyáltalán nem baj. A telt lányok is lehetnek szépek, sőt gyönyörűek.
Jó, most tény, hogy picit nehezebb nálam, de ez nem értem mitől jelentene problémát.
Inkább nézzétek a jó tulajdonságait: céltudatos, életvidám, tud kaját csinálni, szorgalmas, hűséges...
(dús vörös haj :P)
Sztem ezek többet érnek, mint az hogy ki hány kg. Nemtom mi van a többi sráccal, de nekem már ugyanúgy tetszett pici és vékony testalkatú és majdnem-olyan-magas-mint-én és olyan-nehéz-is alkatú is. (Jó itt volt egy kis nyelvújítás, mert este van és lefárasztott a matek és nem tudom normálisan kifejezni magam)
Én ezek alapján egy tök aranyos lányt képzelnék el
21f
Gyerekek ne áltassuk már szegény lányt... Oké, hogy fáj az igazság, de csak az vihet előre.
Szóval kedves kérdező, a 80 kg az bizony sok, közel sem a kellemesen telt kategória. Jó eséllyel ezért nincs párod. A legtöbb férfi a harmonikus női alkatot szereti, ez pedig közel sem az. Ha szeretnél párt magadnak, dolgozz meg érte, és adj le legalább 10 kilót, de alkattól függően mehetne 15 is. Hidd el, megéri, életmódváltoztatás, néhány hónap befektetett munka, és akár egy egész életre szóló boldogság várhat rád. Remélem segítettem. 27F
Kedves Kérdező!
Nekünk, férfiaknak igenis számít a külső, ez van. A leírásod alapján nagyszerű ember vagy, igazi nyeremény, de sajnos férfiúi egyszerűségünknél fogva először a külsőt nézzük... Ezért nem vagyunk bunkók, a vérünkben van. (Kicsit ahhoz hasonlít ez, mint hogy "Nem vagyok ronda, nagyon rendes is vagyok a lányokkal, mégsincs barátnőm, miért?". Az ilyen srácoknál is "hibádzik" valami (senkit nem akarok ezzel megsérteni, és nem Anyukám tehet róla, ha mégis sikerült).)Persze minden korban más a szépségideál, de azért vannak "örök érvényű szabályok". :) Biztos van férfi, akinek a Te alkatod jön be, de hidd el, ezeknek a férfiaknak (legalábbis a nagy részüknek) is jobban tetszel majd, ha leadsz pár kilót.Nem hiszek abban, hogy "el kell fogadni", meg majd hozza az élet. Lehet, hogy így van, de szerintem az életben azt becsülöd meg igazán, amiért teszel. Ne érts félre, nem akarom megmondani, mit csinálj, csak segíteni szeretnék. The life is hard.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!