Ha nem szólok be, nem alázkodom meg senkinek, nem szeretek megbántani senkit. Milyen embernek tartanak engem külső szemmel? Ezért átgázolhatnak rajtam?
Figyelt kérdés
2011. nov. 8. 18:45
1/4 anonim válasza:
Ha nem szólsz be, nem bántasz senkit és nem alázkodsz meg senkinek átgázolhatnak rajtad, viszont meg sem érzed. Hidd el, irigylésre méltó állapot.
2/4 anonim válasza:
Szerintem azt akartad írni, hogy nem alázol meg senkit...
Egyesek hülyének fognak nézni, mások mulyának, megint mások szeretni fognak. Biztosan lesznek, akik átgázolnak rajtad, mert úgysem fogsz semmit tenni.
3/4 A kérdező kommentje:
Magam és mások szerint is egy nagyon intelligens, jó modorú művelt ember vagyok.Egyébként azért is érdekel a véleményetek, mert volt régebben, hogy elmondtam a véleményemet, megpróbáltam megértetni másokkal az igazamat, rájöttem,hogy az emberek java nem foglalkozik,azzal,hogy én pusztán azért nem teszem,amit a fentiekben leírtam, mert nem tartom magamhoz méltónak azt a viselkedést.Nem alacsonyodom le másokhoz!Természetesen véleményem nekem is van,de meggondolom,kivel osztom meg.Ha egyszer csalódom valakiben,az nálam kész,vége!
2011. nov. 8. 19:08
4/4 anonim válasza:
Kérdező, hasonlóképp érzek én is, mint Te!
Van, aki szeret ezért, van, aki tojik rám-de végül is, mindegy...ilyen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!