Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem vagyok a szerelme de több vagyok a barátjánál. Mit csináljak hogy összejöjjön a kapcsolat?
Figyelt kérdés
régebben megpróbáltuk a kapcsolatot, de ő azt mondta hogy nem tud rám szerelmeként nézni a csaj (remélem ezt nem olvassa) de bevallotta hogy többet jelentek neki egy barátnál. hogyan tudnám így megszerezni életem szerelmét?2011. júl. 17. 19:53
3/9 A kérdező kommentje:
ne viccelj már, a csók simán megvolt, nagyjából percenként. annál kicsit több kellene
2011. júl. 17. 20:03
5/9 A kérdező kommentje:
végül is igazad van, köszi, de valami megvalósítható kellene, amihez nincs szükség plasztikai sebészre
2011. júl. 17. 20:14
6/9 anonim válasza:
Hát ha barátnál több vagy neki, az lehet h plasztikai sebész nélkül is megvalósítható, mert nem állhatsz messze tőle. Új frizura, menőbb ruhák, fogyás/hízás/gyúrás, stb.
9/9 2emma2 válasza:
Szerintem nem megoldás h megváltoztatod a külsöd ha szeret akkor téged szeresen ne azt ami nem vagy!Önmagadért szeressen!Szerintem próbálkozz és egy idő után bejön majd!*-*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!