Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy összejöjjön vele ez a kapcsolat?
Szerintem meg ne hívdd el hogy 2esbe legyetek csak menj oda hozzá suliba ilysmi stb.!!!
Amúgy én is ilyesmi vagyok max ha egy csaj elhív akkor elmegyek:D!!!
Ne haragudj, de szerintem sem akar veled járni. Ez az egyik legsz@rabb duma, hogy "még nem akarok tőled semmit, de maaaajd valamikor igen". Ezt úgy hívják, hogy talonba tett téged. Ha majd magányos lesz, esetleg azzal nem jön össze a dolog, akivel szeretné, Te még mindig ott leszel neki.
Ha valakinek igazán tetszel, és tényleg Veled akar lenni, akkor az nem csinál ilyet, hogy lemondja a találkákat, hanem megpróbál nyitni feléd. Sajnos az általad említett fiúról ez nem mondható el... keress olyat, aki komolyan vesz.
Erre nem tudok általános, mindenkinél beváló tanácsot adni... pedig már régóta próbálok :D
Esetleg barátkozz a barátaival, menjetek el együtt (nem kettesben!) szórakozni, hogy jobban megismerjen. Ha jobban megismer, talán jobban is fogsz tetszeni neki, és akkor lépni fog :) szurkolok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!