Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy kapcsolat képes egy embert valamennyire külsőleg megváltoztatni?
Persze, én rendszeresen együtt mentem el a barátnőimmel ruhát vásárolni és segítettem nekik ők pedig kikérték a véleményemet, mert tetszeni akartak nekem.
Teljesen normális.
mire gondolsz, egy szarul öltözö pasira ,és reménykedsz hogy majd miattad javul, vagy észrevétlenül változik mondjuk a te izlésed?
lehet hülyén fogalmaztam:)
hát pasiöltözködés... az nagyon nehéz ügy XDDDD
nagyon minimális lehetséges,pl ha együtt mentek vásárolni és olyan vesz meg ami neked is tetszik. d eettöl a régi cuccait sajna nem sok esély van hogy feladja....
nekem exem elég soványka volt mégis mindenböl bö cuccot vett fel mert milyen kényelmes....jah csak ugy nézett ki mint egy anorexiás... máskor ha kikisért a vonathoz én tök ki voltam csipve ö meg mackonadrágban akart kikisérni.... közöltem vele hogy akkor inkább egyedül megyek.ö elég reménytelen volt de sok szerencsét...
ha tökös a pasi ne is próbáld megváltoztatni.
én pl. kapucnis pulcsikban és bőrkabátban járok már 10 éve, és nem vennék fel szmokingot, bármilyen csaj akarná rámadni.
DE:
ha valakit szeretsz, akkor nem számít miben rohangál
ha már most nem tetszik ahogy öltözik, ne is folytasd a kapcsolatot, nem illetek össze.
egy kis simítás belefér, jótanács jelleggel, hiszen kinek akarunk tetszeni ha nem a párunknak
megismerted, megkedvelted, esetleg már bele is szerettél... és most megváltoztatnád? miért? ha bármiben meg akarod változtatni - és ez sikerülne is netán -, akkor már nem lesz ugyanaz, mint akibe beleszerettél anno... van ennek értelme?
nem egyszerűbb olyan pasit választani, aki megfelel az ízlésednek, és annak esélyt adni arra, hogy egymásba szeressetek?
és egy potenciális konfliktusforrás máris kilőve ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!