Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? - bővebben lent -

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? - bővebben lent -

Figyelt kérdés

Már lassan egy hete nem találkoztunk,mert a nagyszüleimnél vagyok.Viszont egy nap be tudtam menni a városba.Egész nap vártam,hogy felhívjon(én nem tudok hívni)vagy fellépjen msn-re,hogy beszéljük meg mikor találkozunk.Ehelyett fellépett éjfélkor és azt mondta,hogy egész nap a haverjaival volt(amikor jól tudta,hogy csak egy nap mehetek be és csak miatta mentem).De ez nem az első eset,mostanában mintha nem is akarna velem találkozni vagy velem lenni.Megmondtam neki,hogy rosszul esett,de igazából semmit sem válaszolt,szóval még mindig nem beszéltük meg.

Régebb olyan más volt minden..

(Ez csak egy példa volt,már legalább 10x fordult elő ehhez hasonló)

2012. jan. 14. 18:47
 1/5 anonim ***** válasza:
ismerős a szitu, de nem lehetett volna ezt előre megbeszélni, h figyelj, ekkor meg ekkor megyek be, gyere?
2012. jan. 14. 18:49
 2/5 anonim ***** válasza:
Bevetted a nagyszüleid szagát. Phúj!
2012. jan. 14. 18:50
 3/5 A kérdező kommentje:
De tudta,hogy mikor megyek be,csak azt mondta,hogy később megbeszéljük.. de fel sem hívott és msn-re sem lépett fel.
2012. jan. 14. 19:17
 4/5 anonim ***** válasza:
megkérdezted azóta h miért nem?
2012. jan. 14. 19:18
 5/5 A kérdező kommentje:
az volt a válasza,hogy : haverokkal voltam,azért nem voltam msn-en xd
2012. jan. 14. 19:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!