Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak hogy pasim legyen?
szórakozóhelyekre nem igazán járok,nem szeretem a túlzottan zsúfolt helyeket,meg talán belsőre visszahúzódóbb is vagyok a kelleténél, és ez valamikor elriasztja a pasikat.De többnyire azt mondják nem vagyok csúnya.
22/l
menj be a zuhany ala es a jobb kezeddel dorzsold a puncidat,kozbe mondogassad hogy ferfit akarok..
Pistike noverenek be jott
pl egy hót egyszerű példa a sok példa közül..
menj el egy kib@szott szupermarketbe auchan tesco ami közelebb van és nézz ki egy számodra ideális pasit menj arra amerre ő van nézz ki valamit ami fent van vagy nem éred el vagy nem tudod levenni kérd meg h segítsen, aztán kérdezd meg h megköszönhetnéd egy kávéval...
Szia! Teljesen megértem, tudom hogy nehéz lehet, manapság már az emberiség nagy része nem is törődik a másikkal. Rengeteg műkapcsolat van, amiken az ember csak röhög. Neten is ismerkedhetsz, bár nem tartom valószínűnek hogy sikerülne, és élőben is kétséges. Csak a véletlen műve nagyobb részben. Bár nem lehetetlen egyik sem.
Egyébként szívesen megismernélek, ha gondolod írj nyugodtan és beszélgethetünk:) Engem nem riasztana el a visszahózódottságod, én is csendes lélek vagyok.
Macs1209
de akarok csak nekem az istennek sem jott ossze.pedig probaltam :)
Én megértelek kérdező, nagyon nehéz manapság normális párt találni, de ha még visszahúzódó is vagy, akkor meg szinte lehetetlen.
Tudom, mert én is visszahúzódó vagyok a legtöbb ember előtt, többek között ezért sem volt még sosem barátnőm, de ez az én gondom, nem is kívánom itt most részletezni a további okokat.
Ellenben neked csak azt tudom mondani, hogy ha tetszik valaki próbálj jelezni felé, mosolyogj rá, keresd a tekintetét, ha ő is néz téged, akkor tuti esélyed van nála és mivel sok a félős pasi, mint én is például, akár te is kezdeményezhetnél, főleg egy-két doboz sör után, nekem csak így megy a csajozás bevallom őszintén és ez neked is segíthetne, hogy oldódjanak a gátlásaid.
De ha Debrecen környéki vagy nekem is írhatsz nyugodtan. ^^
22/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!