Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Bejönne nektek egy korotok beli pasi aki totál jóképű, de egy wow-függő?
Én egy 24 éves sráccal vagyok már 2 éve aki wowozik. Nem fuggo mert foglalkozik velem is meg eljárkálunk ide-oda. Vannak kozos programok. Sajnos egy csomó ember eloitéletes a wow-al szemben. Azt hiszik h mindenki aki azzal játszik, akkora kocka h semmi élete nincs. Pedig az sem kulonb aki más játék elott, v épp itt ennél az oldalnál ul egész nap.
Van akinek még gép sem kell h ne legyen élete.
látom az olvasás manapság már nem divat!sőt,talán még ciki is!kár!
mindenesetre nekem nem jön be ha egy pasi játékfüggő!
Az engem nem zavar,ha játszik néha valamennyit,de ha függő,akkor semmiképp sem.
Ismertem egy ilyen srácot,a párom szobatársa volt,és egész éjjel wowozott,aztán nappal aludt.Volt egy barátnője kb fél évig.A csajnak úgy kellett könyörögnie,hogy legalább addig menjenek le a ház elé sétálni,míg a srác elszívja a cigit.Erre sem volt képes,csak nyomkodta a gépet egész nap.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!