Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek is gyökérség ha 1 pasi csak ugy jelölget ismeretlen kapcsolat nélküli lányokat?
én 19F vagyok
van 1 haverom 21F akinek odaszoktam adni a telomat fecebookozásra mert nekem van mobilnetem
és 1b szer nem jelentkezett ki a telomrol énmeg felmentem a telomra és azthittem uzenetem erkezett
de láttam hogy az övé, belém bujt a kisordog es elolvastam 1 par emailjét
és tele van olyan levelekkel amiken o irkal ösze viszza kornyekbeli lanyoknak akik közül soknak be is jön
ez tényleg olyan menő???
ezt pl K.Laurának irta: szia hali ugye nembaj hogy megjeloltelek??? megszeretnelek ismerni közelről és ha lehet annál is jobban :) van barátod stb stb
a csaj meg ezt jopofizva millionyi smileval fogadta
tudom hogy gyö kérség volt! csak kiváncsi voltam hogy hogy a p icsába csinálja! egyszerre 5-6 nőt fűz meg emellett van több sextársa is...
nos sztem a te az enhelyemben (1 éve semmi kapcsolat, uj lakás uj környék,0 ismerős) te is ezt tetted volna
Lehet, hogy rohadt nagy gyökérségt, de a srác egy igaza alfahím, ha így szerzi be a jobbnál jobb csajokat.
Tényleg ki kell gyúrnom magam. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!