Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire figyeljek, mire vigyázzak?
Megismerkedtem a Facebook-on egy fiúval. Soha nem találkoztunk ezelőtt, nem is ismerem, közös ismerőseink sincsenek.
Találkozni akar velem, azt nem igazán tudom, hogy baráti találkozó vagy úgy gondolja, több is lehetne belőle. Nem kérdeztem rá, mert én nem akarok kapcsolatot senkivel, de szimpatikusnak találom a "beszélgetéseink" alapján, így belementem, hogy találkozzunk.
Lehet, hogy végül is nem kerül sor találkozásra, de ha igen, mire vigyázzak, hogy nehogy valamilyen bajba keveredjek?
Például szóljak több ismerősnek, hogy kivel, és hova megyek, meg ilyenek?
Vagy annyira rizikós így ismeretlenül találkozni, hogy inkább építsem le?
Ja, és nem vagyok tini.
Köszi előre is a válaszokat!
Mindig legyen nálad az eszed! :)
Vagy ha úgy érzed, nincs meg, akkor mondd meg, hogy otthon hagytad és haza kell menjél érte. Randi vége.
Köszönöm az eddigi válaszokat. Utolsó, vicces voltál. Nem lakunk egy városban, és elvileg ő jönne ide, tehát én vagyok hazai terepen. Ebből kiindulva, maximum én tudnám őt elcsalni, de nem áll szándékomban :) És dugni sem akarok.
Ja, és délután lenne a találkozó, tehát nem este, sötétben...Persze jobb mindig óvatosnak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!