Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogy mondjam meg a barátomnak,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy mondjam meg a barátomnak, hogy fogyjon? 1 éves kapcsolat

Figyelt kérdés
nyáron pont ideálisan nézett ki de most akkora hasa lett:( és az a baj,hogy ott vagyok nála és látom,hogy főleg este eszik vagy 2,3 kenyeret meg 1 tábla csokit minimum, én meg vékony vagyok mert probálok odafigyelni arra,hogy este már ne egyek...mit tegyek,hogy mondjam meg neki? 20 év körüliek vagyunk
2012. jan. 23. 21:26
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%

"Szeretném, ha fogynál egy kicsit."

Egy jó kapcsolatban ez nem lehet kérdés. Üljetek le és beszéljétek meg. Mondd el, hogy zavaró számodra ez, azonban hallgasd meg az ő álláspontját is.

2012. jan. 23. 21:28
 2/12 anonim ***** válasza:
74%
fogyá' le
2012. jan. 23. 21:29
 3/12 anonim ***** válasza:
53%

Aggódóm az egészséged miatt, a súlyoddal a vércukrod/vérnyomásod is nőhet, és nem szeretném ha a jövendőbeli gyermekeink esetleg örökölnének ilyen problémákat.

15/F

2012. jan. 23. 21:31
 4/12 anonim ***** válasza:
11%
Hagyd el hülyegyerek!mutogatni akarod,vagy szeretni?
2012. jan. 23. 21:31
 5/12 anonim ***** válasza:
0%

Nem vagy normális.

Ha nem tudod így elfogadni,remélem 50 évesen egy elhízott,egyedülélő,szegény nő leszel!

2012. jan. 23. 21:36
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk vacsorára tényleg nem jó sokat enni. Mondd meg neki, hogy ez nem egészséges, egyen inkább reggel többet és vacsorára meg egy kenyeret mondjuk vagy valami joghurtot, kefírt stb. Ne azt mondd, hogy kövér. Esetleg felhozhatod, hogy egyetek mostantól egészségesen, több zöldséget, kevesebb kenyeret, édességet (de azért valamennyit igen, mert csak salátán nem fog elélni), főzz egészséges kajákat.

Minden esetre csináld finoman. De egyébként tényleg nem ennek kéne lenni a fő szempontnak. Én csak azért írtam le ezt, mert valóban egészségtelen és így legalább segítesz. De ne csak az számítson már, hogy hogy néz ki.

24/l

2012. jan. 23. 21:43
 7/12 anonim ***** válasza:
Ajánld fel hogy sportoljatok együtt, vacsira meg csinálj neki salátát! És mint az egyik válaszoló is írta, mond meg neki hogy aggódsz az egészsége miatt!
2012. jan. 23. 21:45
 8/12 anonim ***** válasza:

Nem azért,de egy szóval sem írta a kérdező,hogy el akarná hagyni a pasiját csak azért,mert hízott.

A közös sport jó ötlet,közben jól is szórakozhattok.Keressetek valami páros sportot(például a fallabda tök jó),vagy menjetek el futni.Esetleg csinálj neki te valami finom vacsorát kenyér helyett,ami egészségesebb.Amúgy sokan úgy működnek,hogy télen magukra szednek valamennyit,mert ugye akkor az ember mégsem olyan szívesen mozdul ki,mint mikor jobb idő van.Lehet,hogy ha jó idő lesz,majd a barátod is többet lesz levegőn és ledobja a plusz kilókat.

2012. jan. 23. 22:16
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Kezdj el előtte látványosan képeket nézegetni ilyen radiátorhasú fitneszférgekről. Oszt' majd összeszedi magát. Vagy nem, és kivág a g*cibe. A második opcióval jobban jár.
2012. jan. 23. 22:46
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

Mindenképpen finoman. Neked sem esne jól, ha azt mondaná, hogy húha, Maris, de nagy a s.gged.

Nem teljesen értem egyébként az előzők felháborodását. Szerintem van olyan, hogy az ember összejön valakivel, akinek aztán változik a külseje, és úgy már kevésbé tetszik. Attól még lehet vele maradni boldogan, lehet őt szeretni, de előfordul, hogy a látvány már kevésbé tetszik.

A közös sportot én is javaslom. Nem tudom, az "ott vagyok nála" mit jelent, de ha együtt éltek, próbáld a kedvenc kajáit megfőzni egészségesebben (kevesebb zsírral és cukorral). Esetleg próbálhatsz a hiúságára is hatni, és finoman jelezni, mennyire bejött a teste, amikor megismerkedtetek.

2012. jan. 23. 23:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!