Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy mondjam meg a barátomnak, hogy fogyjon? 1 éves kapcsolat
Figyelt kérdés
nyáron pont ideálisan nézett ki de most akkora hasa lett:( és az a baj,hogy ott vagyok nála és látom,hogy főleg este eszik vagy 2,3 kenyeret meg 1 tábla csokit minimum, én meg vékony vagyok mert probálok odafigyelni arra,hogy este már ne egyek...mit tegyek,hogy mondjam meg neki? 20 év körüliek vagyunk2012. jan. 23. 21:26
11/12 anonim válasza:
emlisd meg neki hogy neked jobban tetszet a nyaron mikor nem volt pocakja de visszont ha szereted akkor ugy is el kell fogadni. Ha visszont akkarsz tenni valamit akkor van a közös sport, vagy vacsira olyat fözöl , viszel ami nem hizlal:D csak lakjon vele jó:D
25F
12/12 anonim válasza:
Drágám, dagadt vagy, izzadt, meg büdös is! LAssan nem látod a pirinyó farkincádat sem a nagy hasadtól!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!