Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 29 éves pasi vagyok csalódtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

29 éves pasi vagyok csalódtam a a 30 közeli nőkben, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Romantikus alkat vagyok,nem alkalmi kapcsolatot keresek,de a 25-30 közti nőkben többször csalódtam,nem társat keresnek,mindennél fontosabb nekik a munka a karrier.Szerintetek gáz,ha a fiatalabb korosztályban keresek társat?

2012. jan. 25. 09:48
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:

Azért van egy egészséges középút is szerintem.

Mármint én csoportvezető vagyok és a hétvégéim és a munkaidő utáni időm a páromé és (jelenleg még, de remélem 1-2 éven belül bővül a lista :) ) a kutyámé meg a pihenésé.

Lehet úgy is karriert és egzisztenciát építeni, hogy magadra is hagysz közben időt és a kapcsolatodat is tudod ápolni. Szóval szerintem nem kéne ennyire feketének vagy fehérnek lennie a dolognak.

Szerintem csak nem találtad meg Kérdező a számodra ideálisat, de nem hinném, hogy ez kor függvénye. :)

28/n

2012. jan. 25. 10:10
 12/25 anonim ***** válasza:

10:05, amikről írtál, az a két véglet, és létezik arany középút. Amúgy valóban, néha egy-egy karrierista nővel olyan beszélgetni, mintha egy agykontroll tanfolyamon ülnék. :)

Kérdező, szerintem nem mind ilyen, csak ne add fel. Ha jól értem, 5 évig jártál valakivel. Sajnos fel kell ismerni az ilyen hibákat (már amennyire hiba, de inkább csak nem illetek össze), és továbblépni hamar.

2012. jan. 25. 10:14
 13/25 anonim ***** válasza:

A nőknek kb 25 éves korukban jön meg az eszük, ahogyan tapasztalom.Nem gáz, ha fiatalabb csajt szeretnél magad mellé, csak tőlük még annyi komolyságot se várj, mint egy 25-30-tól. Egyébként szerintem a munka és a kapcsolat simán összeegyeztethető, főleg már ennyi idős korban.

Vagy a kapcsolat nálad a gyereknevelést takarja és azért értettem félre?

2012. jan. 25. 10:24
 14/25 A kérdező kommentje:
Nem,nem azt takarja,de a szexen kívül kell más közös program is,hogy egyértelműbben fogalmazzak.
2012. jan. 25. 10:30
 15/25 anonim ***** válasza:

Rossz célközönségből válogatsz! Ha neked nem jó egy karrierista nő, akkor olyat válassz, aki meg van elégedve az alkalmazotti munkaviszonyával, mert ő dolgozik 6-8-9 órát naponta és megy haza.

Meg tudom érteni az ilyen korú nőket, főleg manapság. Ha most nem épít egzisztenciát, később már nem is fog, mert felvesznek gyes alatt egy fiatalabbat és röpül.

De mégegyszer mondom rengeteg nő van ebben a putri országban is, keress olyat, akinek bejössz és boldogok vagytok egymással és ezt nem a korcsoport változtatásával tudod elérni.

27F

2012. jan. 25. 10:32
 16/25 anonim ***** válasza:
29 évesen sztem ne keress magadnak 24-25 évnél fiatalabbat,nem járnál jól,nem azért 22 vagyok,18 évesen volt egy 29 éves barátom,de egy hónap alatt rájöttem,hogy nem ugyanazok a vágyaink és az elképzeléseink,ő már családot akart,feleséget én meg akkor kezdtem a főiskolát,ne írd le a 25-30 év közötti korosztályt én nekem van jó pár szingli jó fej barátnőm ebben a korosztályban,manapság sok nőnek a munka és a karrier van előtérben a család meg csak 30 éves kor után,de nem mindenkinek,nekem már van egy vőlegényem és egy kisfiam
2012. jan. 25. 10:32
 17/25 anonim ***** válasza:

A barátnőm este hétig dolgozik én négyig, de majdnem minden nap együtt töltjük az estét. Az éjszakát ritkán, mert én korán megyek dolgozni, de hétvégét végig együtt töltjük. Meg lehet oldani, csak akarni kell.

27F

2012. jan. 25. 10:35
 18/25 anonim ***** válasza:
Hahó, én itt vagyok. Épp az előbb írtam, hogy az én pasim meg csak dolgozik. Szeretnék én egy ilyen férfit, aki családra gyerekre vágyik és állandóan csak munka, munka, munka :(
2012. jan. 25. 10:37
 19/25 anonim ***** válasza:
18. vagyok.. lemaradt a *nem
2012. jan. 25. 10:38
 20/25 anonim ***** válasza:
szedjél össze könnyen manipulálható fiatal lányokat. 17-23 ig. velük jársz a legjobban! sokkal kevesebb a ráfordítás, könnyen kaphatók, nem kell velük vesződni és ugyanannyi ráfordítással sokkal szebb csajt tudsz összeszedni ebben a korban mint a 30-asok között!
2012. jan. 25. 10:53
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!