Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » 29 éves pasi vagyok csalódtam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

29 éves pasi vagyok csalódtam a a 30 közeli nőkben, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Romantikus alkat vagyok,nem alkalmi kapcsolatot keresek,de a 25-30 közti nőkben többször csalódtam,nem társat keresnek,mindennél fontosabb nekik a munka a karrier.Szerintetek gáz,ha a fiatalabb korosztályban keresek társat?

2012. jan. 25. 09:48
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
78%

Nem azért, de szerintem a fiatalabbak még gázosabbak.

Amúgy konkrétan le tudod írni, hogy mi volt a csalódás? És miből gondolod, hogy csak a munka és karrier volt nekik fontos, mármint ez a kapcsolatban hogy jött ki?

Tényleg kiváncsi vagyok.

28/n

2012. jan. 25. 09:52
 2/25 anonim ***** válasza:

Óh, én meg már reméltem, hogy a 25 év körüli nők már komolyabbak. :(

25F

2012. jan. 25. 09:54
 3/25 A kérdező kommentje:
A közös programok csak a késő esti együttlétek,bármilyen programot szerettem volna szervezni,nem volt rá ideje,sokszor hétvégén is dolgozott,gyereket meg semmiképp nem szeretett volna,mindig csak majd,majd,majd..
2012. jan. 25. 09:56
 4/25 anonim ***** válasza:

Egy cipőben járunk kedves kérdező. Ugyanez a szitu velem is, mindenki csak rohan, a munkájának él, esetleg mellette még tanul is. Mondjuk én 20 év alatt nem kezdenék kapcsolatot nővel, ahogy a tőlem idősebbek se vonzanak.

29/F

2012. jan. 25. 09:59
 5/25 anonim ***** válasza:
Szerintem gyereket a fiatalabb lány még inkább nem szeretne..Azt tudnod kell, hogy ők valamivel éretlenebbek és szerintem neked inkább az idősebb nők felé kéne kacsingatnod..Fura, hogy ezt mondom, mert nekem pont olyan az ideálom mint, te de én meg baromira fiatal vagyok hozzád.
2012. jan. 25. 10:00
 6/25 anonim ***** válasza:
A fiatalabb is lesz egyszer 25-30 éves...
2012. jan. 25. 10:00
 7/25 anonim ***** válasza:
Nagyon egyszerű, nem jöttél be nekik, ennyi. Olyankor szoktak így nyavajogni.
2012. jan. 25. 10:01
 8/25 anonim ***** válasza:
Nekem a 40+ korosztály jött be, inkább ott próbálkozz.
2012. jan. 25. 10:02
 9/25 anonim ***** válasza:

Mikorra akartad azokat a programokat szervezni?

Tudod, én 26 éves lány vagyok, nekem is fontos a karrierem, sokat dolgozom, és gyereket se akarok (még semmiképp), szóval olyan vagyok, amilyet nem szeretsz.

De! Hányszor hallottam férfiaktól, hogy olyan nőt nem akarnak, aki nem dolgozik, otthon ül, eltartatja magát, sorra szüli a gyerekeket... Szóval ez sem jó. (Ezt tök megértem.)

Akkor mégis milyen kell? :) De komolyan, tényleg érdekel! Milyet szeretnél?

Mert manapság, ha valaki kap munkát, annak örül, és nem közli, hogy én márpedig négykor hazamegyek, és hétvégén a munka felé se nézek, mert akkor meg kirúgják... Kb. ez a minden vagy semmi dolog, és sajnos tényleg ez van! Munkanélküli nem akarok lenni, akkor meg hajtani kell, különben majd jön más, aki kiszorít engem...

2012. jan. 25. 10:05
 10/25 A kérdező kommentje:
Nem az a gond hogy dolgozik,sőt ..,de ne helyezze a munkát ,minden elé.PL wellness hétvége,5 év alatt egyszer sem jött össze...
2012. jan. 25. 10:09
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!