Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
29 éves pasi vagyok csalódtam a a 30 közeli nőkben, mit tegyek?
Nem azért, de szerintem a fiatalabbak még gázosabbak.
Amúgy konkrétan le tudod írni, hogy mi volt a csalódás? És miből gondolod, hogy csak a munka és karrier volt nekik fontos, mármint ez a kapcsolatban hogy jött ki?
Tényleg kiváncsi vagyok.
28/n
Óh, én meg már reméltem, hogy a 25 év körüli nők már komolyabbak. :(
25F
Egy cipőben járunk kedves kérdező. Ugyanez a szitu velem is, mindenki csak rohan, a munkájának él, esetleg mellette még tanul is. Mondjuk én 20 év alatt nem kezdenék kapcsolatot nővel, ahogy a tőlem idősebbek se vonzanak.
29/F
Mikorra akartad azokat a programokat szervezni?
Tudod, én 26 éves lány vagyok, nekem is fontos a karrierem, sokat dolgozom, és gyereket se akarok (még semmiképp), szóval olyan vagyok, amilyet nem szeretsz.
De! Hányszor hallottam férfiaktól, hogy olyan nőt nem akarnak, aki nem dolgozik, otthon ül, eltartatja magát, sorra szüli a gyerekeket... Szóval ez sem jó. (Ezt tök megértem.)
Akkor mégis milyen kell? :) De komolyan, tényleg érdekel! Milyet szeretnél?
Mert manapság, ha valaki kap munkát, annak örül, és nem közli, hogy én márpedig négykor hazamegyek, és hétvégén a munka felé se nézek, mert akkor meg kirúgják... Kb. ez a minden vagy semmi dolog, és sajnos tényleg ez van! Munkanélküli nem akarok lenni, akkor meg hajtani kell, különben majd jön más, aki kiszorít engem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!