Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel csavarhatnám el a fejét? Bővebben lenn!

Figyelt kérdés

szóval van egy fiú aki nagyon tetszik, és a segítségeteket szeretném kérni :)

Csajok: ti milyen praktikákat szoktok bevetni? Milyen indokkal írtok rá a pasira?

Fiúk: szeretitek ha a csaj kezdeményez? Mivel tudja elcsavarni legjobban egy csaj az agyatokat?

Legfőkép 16-20 közöttiek válaszát várom, de igazándiból mindegy! Köszi előre is az értelmes válaszokat :)

2012. jan. 23. 23:51
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
Én nem írnák rá! odamennék hozzá és elmondanám, hogy bejön nekem. Szeretnék lefeküdni veled, de ne mond el senkinek, mert k. nak néznének.
2012. jan. 23. 23:54
 2/16 A kérdező kommentje:
én nem szexre gondolok! :)
2012. jan. 23. 23:56
 3/16 vnas00000 ***** válasza:
am szeressük ha a csaj kezdemémyez
2012. jan. 23. 23:58
 4/16 anonim ***** válasza:
56%
Akkor franciakulcsot javasolok.
2012. jan. 23. 23:59
 5/16 A kérdező kommentje:
bővebben kifejtené valaki? :)
2012. jan. 23. 23:59
 6/16 anonim ***** válasza:
Én fiú vagyok,és van egy lány aki az ujja köré csavart,pedig Ő kezdeményezett. Egyszerűen elérte,h találkozzak vele,vmi sulis indokkal,aztán nagyon megkedveltem, szemezgettünk meg minden,no de aztán egyre furcsábban viselkedett,néha eltűnt,aztán megint előkerült valahonnan,gyanús dolgokat csinált,meg ellentmondásosakat,egyik pillanatban azt hittem,nagyon távol van tőlem,aztán pedig,h nagyon közel, tisztár megőrjített nagyon jól csinálta, most már csak azt várom,h mikor adja be végre a derekát,mert én aztán már küzdöttem érte rendesen. Úgyhogy ez a "stratégia" be fog jönni neked is, kezdeményezz,de ne konkrétan,csak vmi kifogással kedveltesd meg magad,majd érd el,h küzdjön érted...de azért ne húzd olyan sokáig,mert ha nem olyan kitartó és türelmes(mint amiylen én vagyok:)) akkor könnyen megfutamodhat
2012. jan. 24. 00:02
 7/16 anonim ***** válasza:
paprikáskrumplival
2012. jan. 24. 00:03
 8/16 anonim ***** válasza:
Szerintem ha kezdeményezel 2-3 beszélgetést, utána biztos ő is fog, velem így volt :D De ráírhatsz akármivel...pl ha mindkettőtöket érdekel a sport, akkor, h láttad a tegnapi meccset? Esetleg, ha ugyan azt hallgatjátok, hallottad már az új számukat? De egy egyszerű mizu? is jó, ha tudtok belőle beszélgetni, aztán kiderül mi történt vele. De ha meghal abban, hogy mizu? semmi veled? semmi akkor valahogy próbáld meg vmi mást :P
2012. jan. 24. 00:04
 9/16 anonim ***** válasza:
Legjobban akkor tudod meghülyíteni, ha felkínálod magad, de mégsem adod, majd ismét és ismét és a srác minden nap azzal fekszik, kel, hogy ma az övé leszel. Egyszer csak, ha úgy gondolod adsz neki egy kicsivel többet. Ekkor a srác, már majd megveszik érted. Ha ügyes vagy, akkor akkor sem fog elhagyni, ha már megkapott téged is. Rajta pajtás, előre!
2012. jan. 24. 00:06
 10/16 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek, de nem hiszem hogy olyan ügyes lennék hogy elcsavarjam a fejét :/ eddig mintha bejöttem volna neki.. De most kissé visza fogta magát.. Nem tudom miért.:S most már nem vagyok bisztos a dolgomban :(
2012. jan. 24. 00:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!