Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel csavarhatnám el a fejét? Bővebben lenn!

Figyelt kérdés

szóval van egy fiú aki nagyon tetszik, és a segítségeteket szeretném kérni :)

Csajok: ti milyen praktikákat szoktok bevetni? Milyen indokkal írtok rá a pasira?

Fiúk: szeretitek ha a csaj kezdeményez? Mivel tudja elcsavarni legjobban egy csaj az agyatokat?

Legfőkép 16-20 közöttiek válaszát várom, de igazándiból mindegy! Köszi előre is az értelmes válaszokat :)

2012. jan. 23. 23:51
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

csakis kézzel érdemes fejet el csavarni, röktön 2 kézzel,teljes körben.

De amúgy szerintem nincs fej el csavarás, valakinek vagy kellesz,vagy nem.

2012. jan. 24. 00:47
 12/16 A kérdező kommentje:
hát épp ebben nem vagyok bisztos.. ha egy héttem ezelőtt kérdezted volna bisztos lettem volna a válaszomban... :/.. ezek a pasik.. kiszámíthatatlanok..
2012. jan. 24. 08:05
 13/16 anonim ***** válasza:
Ne parázz! Ha fontos vagy neki,előbb utóbb úgyis mindig előkerül valahonnan,és felkeres,neked csak annyi a dolgod,h a következő találkozáskor valami olyat csinálsz,h mindenképp melletted maradjon,mondjuk lesmárolod:),vagy úgy nézel rá,h egyértelműen azt várod tőle,h lesmároljon. Vagy egyszerűen csak intézd úgy,h mindig legyen valami oka,h visszatérjen hozzád
2012. jan. 24. 08:16
 14/16 anonim ***** válasza:

Én egyszer kezdeményeztem életemben, akkor teljesen biztos voltam benne, hogy odavan értem a srác, úgyhogy elmondtam, hogy milyen szimpatikus nekem, innentől meg már átvette ő a próbálkozós szerepet :)

Ha te is ilyen helyzetben vagy, akkor szerintem legyél viszonylag egyértelmű, hogy sejthesse, mit szeretnél.

Viszont ha csak ott jársz, hogy próbálod megkedveltetni magad, akkor ne mondd el, hogy tetszik neked, csak próbálj minél többet a közelében lenni, esetleg valamilyen közös program, vagy elfoglaltság jó lenne, ahol ugyan együtt vagytok, de nincs benne semmi extra, csak megismerhet.

Egyébként van valamilyen közös érdeklődésetek? ez jó kiindulás lehetne..

2012. jan. 24. 14:14
 15/16 anonim ***** válasza:
velem egyszer kezdett egy normális csaj, nem volt nagy dolog, csak el kísért a buszváróhoz, és úgy ment haza, hogy adtam neki egy puszit az arcára.Attól kezdve tudtam, hogy be jövök neki, és érdemes vele kezdeni, mert van esélyem nála.Aztán egy héten belül a barátnőm lett.Szóval érdemes egy kicsi, ám biztos jelet adni a tetszésnek,amit mi is meg értünk.
2012. jan. 24. 14:32
 16/16 A kérdező kommentje:
nekem is puszikat ad az a fiú az arcomra :)))
2012. jan. 24. 14:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!