Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy hallottam hogy a lányokat többekközött ugy lehet "magunkba bolondítani" hogy ha kicsit bunkók vagyunk velük (vagy valami ilyesmi), ez igaz?
én személyszerint nem szeretem ha egy fiu bunkó velem de a korosztályom többsége se
14 L
Én 20 évesen találkoztam egy olyan fiúval aki ismeretlenül is felajánlotta, hogy segít cipelni a cuccom (költöztem a koliba), kedves volt velem, és udvarias is.
Na, le is csaptam rá! 22/L
Utolsóval értek egyet!
A bunkó pasik sosem vonzottak, nem is fognak, viszont, ha egy férfi előzékeny, udvarias, rögtön felfigyelek rá...
KEdves kérdező, mahraság amit írtál...
25/l
a kicsit bunkót a nők nem úgy értik mint mi férfiak. a kicsit bunkó a nők olvasatában a férfiassal ér fel.
pl: ha folyton kedves vagy egy lánnyal akkor egy idő után kutyába se fog venni. viszont ha néha távolságtartó vagy, nem figyelsz rá akkor ő fog jobban igyekezni.
egy tucat magát értelmesnek tartó lányt láttam már kullogni a barátja után. semmi kézen fogva sétálunk hanem a nő a második vonalban megy a "férfi" előtt.
teljesen mindegy, hogy itt mit mondanak a nők! az ösztöneiket nem tudják felülírni, a végén úgyis a kicsit bunkó+beképzelt=férfias emberek mellett kötnek ki. a kedvesség, érdeklődés, törődés csak másod-harmadrendű!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!