Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan tudom minél jobban...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudom minél jobban magamba bolonditani egy lányt?

Figyelt kérdés
2011. okt. 18. 22:44
 1/7 Defender Archangel ***** válasza:
Önmagadat adod :) Egyszerűbb mint hinnéd :) csak légy őszinte :)
2011. okt. 18. 23:13
 2/7 anonim ***** válasza:

Hogyan tudoK---

Szerintem első körben, egy nyelvtan könyv alapos áttanulmányozása nem válna hátrányodra.

2011. okt. 18. 23:14
 3/7 A kérdező kommentje:
Te meg illem könyvet vegyél paraszt
2011. okt. 19. 21:56
 4/7 anonim ***** válasza:
A sértődékenység az ostobák egyik fő jellemzője.
2011. okt. 20. 11:44
 5/7 A kérdező kommentje:
Ha nem tudsz normálisan hozzászolni semmihez akkor nem másokat kéne csesztetni ;)
2011. okt. 22. 15:49
 6/7 Defender Archangel ***** válasza:
Az apróságokon akadtok fent :) nyugalom, csak egy betű, és tényleg magadat add :) csak óvatosan a lobbanékonysággal :)
2011. okt. 23. 20:38
 7/7 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező, szerintem nem kell törődni az ilyen kicsinyes, mindenen fennakadó, pitiáner embereken. Ezzel ne idegesítsd fel magad. Csak tanácsként ajánlanám, hogyha mégegyszer beléd kötnek, akkor nevesd ki és mond azt: " Eggyezünk meg, hogyha te veszel nekem egy nyelvtan könyvet, akkor én megajándékozlak téged egy illem könyvel." Való igaz, hogy az irigységen kívül, a taplóság is nagy betegség. Egyébként régen én is megsértődtem az ilyen piszkálódásokon. De, ma már csak elmosolyodom és abszolút nem lepődök meg. Hiszen mindigis lesznek olyan energiavámpír emberek, akik attól érzik jól magukat ha másokat bánthatnak vagy beleköthetnek. Egyszerüen az a dolguk, hogy "belőled táplálkozzanak". Amúgy meg a kérdésedre válaszolva, nekem is az a véleményem, hogy add önmagad és légy vele kedves.
2011. dec. 8. 19:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!