Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mért én vok a hibás?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mért én vok a hibás? Miért bunkóság megmondani egy ajándékra h nem teccik?

Figyelt kérdés

Ma van a szülinapom és kaptam a bnőmtől egy párnát, amin közös fényképek vannak... hát ennél fantáziátlanab snasszabb dolgot ki se találhatot vna... na mind1 montam neki h nem teccik meg mért... erre meg megsértődött meg hazahuzott most mért én vok a hibás? Mért kell jópofizni amikor sokkal töbet vártam?! Nem mondhatom neki h teccik a végén még ilyen kapok máskor is... az iet h kellett vna úgy lereagálni akk h ne sértődjön meg de azért tugyja h ez nekem nem teccik?!

17/F

2012. jan. 10. 14:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/74 anonim ***** válasza:
100%

Megmondjam neked mi a snassz?

Bor, csoki, maci nyakkendo, zokni, parfum.....stb

Mert rohadt személytelenek és akkor ad ilyet az ember amikor már nem tud mit kitalálni. Én is párnát kaptam és nagyon orultem neki mert ez orokre megmarad nekem és szeretetbol adta a kedvesem.

Nekem az számít. Nem az ára. Majd ha véletlenul ( mert az ieneknél nem biztos) felnosz akkor te is megérted

2012. jan. 10. 15:22
 72/74 anonim ***** válasza:
100%

te mekkora egy kifordított szaros ló herezacskó vagy b*zdmeg

és te mit veszel majd neki?egy parfümöt egy rózsával,annnnnnnnnnnnnnnnnnnnyira eredeti vaaaaaaagy O.O

2012. jan. 10. 16:22
 73/74 anonim válasza:
100%
Úristen! Így is szarban van az ország, hát ha még ilyen hülyék a következő generáció... szégyellem a saját generációm az ilyenek miatt mint Te! 19/L
2012. jan. 10. 17:17
 74/74 anonim válasza:
100%

Te kajak ennyire tajparaszt vagy, vagy csak teszed az agyad?

17éves vagy....azt hittem ilyenkor már megtanulták az emberek, hogy NEM AZ AJÁNDÉK A LÉNYEG, HANEM A SZÁNDÉK!ÉS HA MÁR PÁRNÁT VETT NEKED AMIRE MEGCSINÁLTATTA A KÖZÖS KÉPETEK, AKKOR BŐVEN MEGVOLT A SZÁNDÉK!

Én itt megmondom, hogy a barátom mindig kérdezi kérek-e valamit én meg mondom, hogy nem.Volt,hogy 1órát könyörgött,hogy vehessen nekem egy kis csomag zsepit,mert semmit nem kértem tőle!

De vannak, akik kézzel készített ajándékot adnak a másiknak és annak is tudnak örülni!

Te meg(már ne is haragudj meg) DE EGY ELKÉNYEZTETETT ÉS NAGYRA VÁGYÓ SZEMÉLY VAGY!!! Kíváncsi lennék te mit adtál volna az Ő születésnapjára!

2012. jan. 24. 13:50
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!