Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mért én vok a hibás? Miért bunkóság megmondani egy ajándékra h nem teccik?
Ma van a szülinapom és kaptam a bnőmtől egy párnát, amin közös fényképek vannak... hát ennél fantáziátlanab snasszabb dolgot ki se találhatot vna... na mind1 montam neki h nem teccik meg mért... erre meg megsértődött meg hazahuzott most mért én vok a hibás? Mért kell jópofizni amikor sokkal töbet vártam?! Nem mondhatom neki h teccik a végén még ilyen kapok máskor is... az iet h kellett vna úgy lereagálni akk h ne sértődjön meg de azért tugyja h ez nekem nem teccik?!
17/F
Ha legközelebb beszélsz a barátnőddel, akkor szerintem ne kérj tőle bocsánatot, sőt mondd a szemébe még egyszer hogy te nem ilyen "sz*r" ajándékra számítottál.
Hogy miért? Mert legalább észhez tér, és kidob a p*csába téged, mert ilyen gyökér, primitív, érzelmi intelligencia nélküli emberkék egyszerűen nem érdemlik meg a szerelmet!
Mondhatunk bármit, biztos vagyok benne. hogy nem fogod fel, hogy ezzel mennyire megbántottad szegény lányt. Csak egyszer képzeld már bele magad a helyzetébe!
Aztán lapozz fel egy nyelvtan- és egy helyesírási kézikönyvet, mert borzalom ahogy írsz!
Jó megbántottam OK.
De ő is engem ezel!!!!
Ezt el felejtitek
Ha van egy csopp esze a csajnak akkor szóba se állna veled tobbet
Az én barátom bármit kap orul. Sot mondja h nem kell neki semmi csak h vele legyek
Érett, értelmes, nem elkényeztetett férfi akinek nem csak onmaga számít.
Meg hallod h még itt kikezdessz mással hát.... ÁSD EL MAGAD
ÉS NE IS GYERE TOBBET ELO
Tipikus anyu-apu tele pénzel és mindent megkapok és még 17 évesen is csak hisztizni tudok tipus vagy
Undorító
Menthetetlenül gyökér vagy:D
Remélem dob a csajod:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!