Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mért én vok a hibás?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mért én vok a hibás? Miért bunkóság megmondani egy ajándékra h nem teccik?

Figyelt kérdés

Ma van a szülinapom és kaptam a bnőmtől egy párnát, amin közös fényképek vannak... hát ennél fantáziátlanab snasszabb dolgot ki se találhatot vna... na mind1 montam neki h nem teccik meg mért... erre meg megsértődött meg hazahuzott most mért én vok a hibás? Mért kell jópofizni amikor sokkal töbet vártam?! Nem mondhatom neki h teccik a végén még ilyen kapok máskor is... az iet h kellett vna úgy lereagálni akk h ne sértődjön meg de azért tugyja h ez nekem nem teccik?!

17/F

2012. jan. 10. 14:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 61/74 anonim ***** válasza:

Ha legközelebb beszélsz a barátnőddel, akkor szerintem ne kérj tőle bocsánatot, sőt mondd a szemébe még egyszer hogy te nem ilyen "sz*r" ajándékra számítottál.

Hogy miért? Mert legalább észhez tér, és kidob a p*csába téged, mert ilyen gyökér, primitív, érzelmi intelligencia nélküli emberkék egyszerűen nem érdemlik meg a szerelmet!

Mondhatunk bármit, biztos vagyok benne. hogy nem fogod fel, hogy ezzel mennyire megbántottad szegény lányt. Csak egyszer képzeld már bele magad a helyzetébe!

Aztán lapozz fel egy nyelvtan- és egy helyesírási kézikönyvet, mert borzalom ahogy írsz!

2012. jan. 10. 15:08
 62/74 anonim ***** válasza:
100%
Ilyen korban már a szándékot kéne értékelni nem az ajándék értékét.
2012. jan. 10. 15:09
 63/74 A kérdező kommentje:

Jó megbántottam OK.

De ő is engem ezel!!!!

Ezt el felejtitek

2012. jan. 10. 15:12
 64/74 anonim ***** válasza:

Ha van egy csopp esze a csajnak akkor szóba se állna veled tobbet

Az én barátom bármit kap orul. Sot mondja h nem kell neki semmi csak h vele legyek

Érett, értelmes, nem elkényeztetett férfi akinek nem csak onmaga számít.

Meg hallod h még itt kikezdessz mással hát.... ÁSD EL MAGAD

ÉS NE IS GYERE TOBBET ELO

Tipikus anyu-apu tele pénzel és mindent megkapok és még 17 évesen is csak hisztizni tudok tipus vagy

Undorító

2012. jan. 10. 15:15
 65/74 _Zoldike_ válasza:
100%
Most mar latom, nem kell valasztanod a tajgetosz pozitiv es az emo kozott, mindketto megvan... A legszebb dolgot, erzeseket kaptal ajandekba, ami tobbet er barmi penznel, es teged ezzel megbantottak?
2012. jan. 10. 15:16
 66/74 anonim ***** válasza:

Menthetetlenül gyökér vagy:D

Remélem dob a csajod:D

2012. jan. 10. 15:16
 67/74 anonim ***** válasza:
Mivel bántott meg??? H vett neked ajándékot (szukos anyagiak ellenére is) ??? Csak azért mert neked nem tetszett? Atya úr isten. Hát nem is tudom mit csinálnék ha valaki engem így megbántana (irónia)
2012. jan. 10. 15:17
 68/74 A kérdező kommentje:
Hát nemtom egy ien snassz izé mért a legszebb dolog ami a fiuk 99%ának van és mind utálja
2012. jan. 10. 15:18
 69/74 anonim ***** válasza:
Te tényleg egy igazi gyökér vagy.Remélem otthagy a csaj és találsz egy olyat aki nálad is rosszabb.Bár nem biztos,hogy létezik ilyen.Én úgy pofánvertelek volna a csaj helyébe.Na az szép ajándék lett volna és neked való.
2012. jan. 10. 15:19
 70/74 anonim ***** válasza:
Még hogy ő bántott meg LOL? Na és mivel bántott meg? Azzal hogy kedves akart lenni és ajándékot adni? Arról nem tehet, hogy egy elkényeztetett nyomoronc vagy akinek az a lényeg, hogy minél értékesebb ajándékot kapjon. Szállj már magadba és gondold át mielőtt leírsz valamit. Legalább ne bizonyítsd még jobban milyen IQ harcos vagy
2012. jan. 10. 15:22
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!