Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mért én vok a hibás? Miért bunkóság megmondani egy ajándékra h nem teccik?
Ma van a szülinapom és kaptam a bnőmtől egy párnát, amin közös fényképek vannak... hát ennél fantáziátlanab snasszabb dolgot ki se találhatot vna... na mind1 montam neki h nem teccik meg mért... erre meg megsértődött meg hazahuzott most mért én vok a hibás? Mért kell jópofizni amikor sokkal töbet vártam?! Nem mondhatom neki h teccik a végén még ilyen kapok máskor is... az iet h kellett vna úgy lereagálni akk h ne sértődjön meg de azért tugyja h ez nekem nem teccik?!
17/F
Azt nem értem, ha látod hogy szinte az egész mondatod pirossal van aláhúzva mért nem tudod kijavítani?
Egyébként már kár mondani, írni, kérdezni milyen ajándék lett volna jó vagy jobb vagy stb
Már elb*sztad. Inkább azon igyekezz, hogy bocsánatot kérj a barátnődtől.... Bár az írásaid alapján nem jelenthet olyan sokat neked
sztetek mennyire érdekli a csaj (feltéve hoyg igaz a sztori, amit naivitásom miatt megint megkérdőjelezek)?
lazán rámstartolt egy ilyen segg kérdés után, ahelyett hogy a nőt hívogatná bocsánatkéréssel
Én folyton semmire se jó műanyag meg kerámia angyalkákat, állatkákat és télapókat kapok, inkább egy párna jönne az legalább hasznos.
De elég bunkóság lenne az ajándékozó képébe vágni, hogy b*szdmeg, húzz a g*cibe a szar műanyag giccseiddel, úgyse rakom ki mert k*rva rondák.
most mit flameltek itt gyerekek? van egy tonna nő aki nap mint nap nyivákol ajándékért... Swarowski, iPhone, kocsi... aztán ha nemkap jön a sértődés... most az jobb?
(ui a kérdező egy paraszt de nem sok ember jobb nála sokkal)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!