Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mért én vok a hibás? Miért bunkóság megmondani egy ajándékra h nem teccik?
Figyelt kérdés
Ma van a szülinapom és kaptam a bnőmtől egy párnát, amin közös fényképek vannak... hát ennél fantáziátlanab snasszabb dolgot ki se találhatot vna... na mind1 montam neki h nem teccik meg mért... erre meg megsértődött meg hazahuzott most mért én vok a hibás? Mért kell jópofizni amikor sokkal töbet vártam?! Nem mondhatom neki h teccik a végén még ilyen kapok máskor is... az iet h kellett vna úgy lereagálni akk h ne sértődjön meg de azért tugyja h ez nekem nem teccik?!
17/F
2012. jan. 10. 14:32
31/74 szamóca.. válasza:
na ezért nem ajándékozok én soha pasival:D problem solved, mindenki boldog, max főzök valamit meg lehet három kívánsága az ágyba aztán boldog szülinapot:D
32/74 anonim válasza:
Hát a csoki az tényleg személyes...
33/74 A kérdező kommentje:
még az is jobb amit szamoca irt + 1 bor :P
2012. jan. 10. 14:52
34/74 A kérdező kommentje:
mongyuk attol is függ mien bor :S
2012. jan. 10. 14:53
35/74 A kérdező kommentje:
szamoca van barátod? :D
2012. jan. 10. 14:53
36/74 szamóca.. válasza:
jó hát veled nem szexelnék és kívánni is csak annyit kívánhatnál hogy hátba verjelek vagy arcon
38/74 anonim válasza:
szamoca vigyázzál a legnagyobb bunkó kisfiút kapod meg,ha hibázol
39/74 A kérdező kommentje:
:(
kár pedig pont ma van a szüli napom XD
2012. jan. 10. 14:55
40/74 anonim válasza:
Te most tényleg ennyire értelmi fogyatékos vagy, nem olvasod el a válaszokat, akkor minek teszed fel? Vagy rájöttél, hogy mekkora egy f*rok vagy,azt most kezdesz jópofizni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!