Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mért én vok a hibás?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mért én vok a hibás? Miért bunkóság megmondani egy ajándékra h nem teccik?

Figyelt kérdés

Ma van a szülinapom és kaptam a bnőmtől egy párnát, amin közös fényképek vannak... hát ennél fantáziátlanab snasszabb dolgot ki se találhatot vna... na mind1 montam neki h nem teccik meg mért... erre meg megsértődött meg hazahuzott most mért én vok a hibás? Mért kell jópofizni amikor sokkal töbet vártam?! Nem mondhatom neki h teccik a végén még ilyen kapok máskor is... az iet h kellett vna úgy lereagálni akk h ne sértődjön meg de azért tugyja h ez nekem nem teccik?!

17/F

2012. jan. 10. 14:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 11/74 anonim ***** válasza:
76%
tényleg nem a legfantáziadúsabb ajándék, de te egy elkényeztetett bunkó kis h.lye vagy. egyrészt: szeretetből adta neked. másrészt: nem feltétlen olyan gazdag, mint te, nem futja mindenre. harmadrészt: sokkal többet vártál????!!!! te egy nagynagy paraszt vagy, menjél szántani. ja igen, tanulj meg írni is, mert nem teccik, hanem tetszik. nem iet, hanem ilyet. és aztán ha megtanultál írni helyesen, majd talán reklamálhatsz is.
2012. jan. 10. 14:39
 12/74 anonim ***** válasza:
86%

Mekkora egy f*aszfej vagy...bunkóság? Egyszerűen nem illik egy ajándékra (amit nyilván nagy lelkesedéssel és szeretettel/szerelemmel rád gondolva talált ki és vett meg a barátnőd) azt mondani hogy "már bocs de sz*r..."

Mert neked aztán biztos jól esne ha adnál valamit a barátnődnek, amit szívvel lélekkel csináltál vagy kigondoltál neki és azt mondja hogy "hát...vehettél volna egy gyémánt nyakláncot is"...

Meg hogy többet vártál? LOL az ember ne várjon el dolgokat attól, akit szeret, szeresse feltétel nélkül! Egyébként egy szülinap nem a világ mit kell ilyen felhajtást csinálni? Még jó hogy az én barátom érettebb és külön mondja hogy neki nem kell semmi (bár mindig kap valamit)

Szóval azt hiszem világosan leírtam hogy egy elkényeztetett bunkó majom vagy és mért, és szállj kicsit magadba, és gondolkozz el mások érzelmein is...vagy téged nem bírtak a szüleid empátiára nevelni?

2012. jan. 10. 14:39
 13/74 A kérdező kommentje:
hát tényleg rosszabul állnak mint mi de akk is... ebböl a pénzböl is vehetet vna vmi mást
2012. jan. 10. 14:41
 14/74 szamóca.. ***** válasza:
86%
tény, ha ismerne eléggé tudná, hogy a magyar helyesírás szabályai könyvnek nagyobb hasznát vennéd...
2012. jan. 10. 14:41
 15/74 anonim ***** válasza:
79%

Amúgy hogy mit kellett volna mondanod mert míg írtam lett egy oldal komment xD

Elveszed mosolyogsz "Köszi Kicsim" megcsókolod aztán oda rakod az ágyadra ha nincs ott max elrakod hogy ne lásd, ha megy újra előveszed...nem kell hozzá nagy logika hogy ne sértsd meg mások érzéseit

2012. jan. 10. 14:42
 16/74 A kérdező kommentje:
aha szal vágjak hozzá jó képet és akk lekközelebb is iet kapok! vmi bögrét képekkel vagy mittomén! azt azért nem kéne!
 17/74 anonim ***** válasza:
100%

Na idefigyelj kérdező... Mostmár tényleg elmehetsz és visszabújhatsz anyuciba, ha épp nincs benne apád farka...

Egyrészt az, hogy te hülyézed le csefyt amikor te vagy egy akkora gyökérláda, hogy az a csoda, hogy még nem kezdtél el fotoszintetizálni... Másrészt...

A barátnőd szeretetből adta neked az a párnát... Azért, hogy láthasd a képét akkor is, ha nincs veled és éppen hiányzik... Szóval szégyelld el magad... Egy szarember vagy... Ennyi.

18/74 A kérdező kommentje:
jó nem tok helyesen irni bocsi
 19/74 anonim ***** válasza:
59%

Egyetlen egy dolog van ebben, ami bunkóság:

"sokkal töbet vártam"

Én is húztam a számat karácsonykor, azért, mert kismilliószor elmondtam, hogy mit szeretnék, mi fog kelleni.

Erre kaptam olyat, amit nem használok, meg olyat, ami nem engem érdekel, hanem azt, aki adta.

Ha én valakinek ajándékot adok, akkor olyat adok, amit tud értékelni, használni stb.

Csakhogy!!!

Van egy olyan része is a dolognak, hogy te azzal kedveskedsz annak, akit elvileg szeretsz, hogy elfogadod az ajándékát, és nem vágod a képébe nyersen, hogy nem tetszik, és nem úgy állsz hozzá, hogy többet vártál volna. Neki nem kötelessége ajándékot adni neked. Ezek után lehet, hogy nem is fog...

20/74 anonim ***** válasza:
81%
remélem, ott hagy téged.
2012. jan. 10. 14:43
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!