Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez szerintetek bunkóság?
Nem, miért lenne az? Ha megtehetem akkor én is több csajjal kavarok egyszerre. Sosem buktam még le eddig.
Olyanok vagyunk mint az oroszlánok pl. nálunk is vannak alfa hímek akik igenis sok nősténnyel tartják a kapcsolatot, ez a természet rendje.
De emberek is vagyunk, alkotásra képesek. Aki lazán csalja a partnerét szimplán ge*i legyen az férfi, vagy nő.
Akkor mi a f@szért használja ki a másik érzelmeit?
Én öcsém letépném a fejed és a szádba sz@rnék. Takony ...
3. válaszoló: Megkérhetnélek, hogy a magad nevében beszélj? Csak hogy tiszta legyen a helyzet.
"Szeretem a barátnőmet"
Azt hiszem, ezzel nem mondtál igazat.
Lehet, hogy azért mondja ezt, mert pont attól fél, hogy megcsalod, és inkább próbálja bebiztosítani, hogy mellette maradj. Viszont megértem, hogy ingerel, amit mond, és be akarod bizonyítani, hogy nincs igaza, mert meg tudnád úgy csinálni, hogy nem veszi észre, stb. stb.
Természetesen nagy bunkó lennél, ha tényleg hűtlen lennél emiatt. A büszkeséged miatt érzel így. Pasi vagy, ez normális. De ehelyett próbáld picit megérteni a lányt. Ha igazán szereted, meg sem kellene fordulnia ilyesminek a fejedben, hogy "Kiszagolnád? Meglátjuk."
Én a helyedben végig gondolnám, és nem csinálnék butaságot.
Te vagy élet császára ... szerinted.. S mindenképpen ide kellett írnod ezt a kérdést, mert ha máshol elpofázod lebuksz egy pillanat alatt.
Dicsekszel ugye? Legalább írj valami konkrétat, hogy miben jobb az egyik mint a másik és viszont.
Méretekben milyen különbség van (gondolok itt mell-légköbméter, lábhossz, orgazmustűrési-idő) vagy Nyeli vagy nem nyeli, ki jobb ha felül van.
Na gyerünk ha már írsz valamit, akkor ne végezz félmunkát ez így erősen USER_ERROR! (Minden szempontból!)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!