Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem bunkóság szerintetek, ha az exem azt írja egy barátnőnek, hogy nála szebbet még nem látott?
Szerintem az. Miért pont a barátnőimet kell traktálja a hülyeségeivel?
Ja és félreértés ne essék, nem érdekel már rég a pasi, de akkoris megalázó nekem, hogy ilyet ír, pont a legjobb barátnőmnek.
Én értem mire gondol a Kérdező.
Nekem is megalázó lenne, ha az exem ilyet mondana a legjobb barátnőmnek, mert ezek szerint a kapcsolatunk alatt is így gondolta, csak nem merte elmondani, mert velem volt.
Na, ez gáz, és kész. :)
Ezt soha nem értettem,hogyha 2 ember együtt van,attól miért kéne azt képzelni,hogy egymást tartják a legszebbnek? Ez nem igaz. 100 aférjemnél szebb embert fel tudok sorolni (és ő is nálam szebbet) de attól mi még egymást szeretjük.
Nagy baj lenne, ha mindenki csak az általa ismert legszebb emberrel lehetne együtt. Kihalna az emberiség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!