Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bunkóság-e egyre kövérebb és narancsbőrösebb barátnőmnek karácsonyra narancsbőr elleni krémet venni? (már meglesz addig)
Figyelt kérdés
Van már szauna öve is, de azis csak porosodik, nem tudom mit akar magával...2011. szept. 29. 19:37
1/21 anonim válasza:
nem kell karácsonyra, most is elviheted neki, és mond h bemasszírozod a lábát meg a testét vele
2/21 A kérdező kommentje:
De így két legyet ütök egy csapásra, nem kell gondolkodni az ajándékon és talán nemlesz olyan a lába mint 1 daganat.
2011. szept. 29. 19:41
3/21 anonim válasza:
Akár egy igazi férfi :)
Jövő karácsonyra porszívót kap ugye ?
4/21 anonim válasza:
neked meg egy illemkonyvet kene adjon..
5/21 anonim válasza:
Hát, szerintem bunkóság.
Egyébként miért vagy vele akkor, ha ennyire nem tetszik? Vagy miért nem próbálsz meg finoman beszélni vele?
6/21 Tajparaszt válasza:
Vegyél neki szájvizet is...
7/21 anonim válasza:
bbbbááázeg eddig nem tudtam mit vegyek a barátnőmnek karácsonyra de már megvan, hála neked!!!!!!!!44
9/21 A kérdező kommentje:
A válasz írója 91%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 19:47
tetszik, vagy legalábbis úgy, ahogy régen volt és azt szeretném hogy szép maradjon, nem egy dagadt tehén. De úgy látszik ő ezt szereti..
2011. szept. 29. 19:50
10/21 anonim válasza:
Te meg kapát kapsz karácsonyra.
2 legyet egy csapásra. Célzás a parasztságodra illetve nem kell gondolkodjon az ajándékon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!