Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Bunkóság-e egyre kövérebb és...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bunkóság-e egyre kövérebb és narancsbőrösebb barátnőmnek karácsonyra narancsbőr elleni krémet venni? (már meglesz addig)

Figyelt kérdés
Van már szauna öve is, de azis csak porosodik, nem tudom mit akar magával...
2011. szept. 29. 19:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
52%
Mióta vagytok együtt? Pont tegnap olvastam h 3 év után a nők elkezdenek meghízni.
2011. szept. 29. 20:03
 12/21 anonim ***** válasza:
51%

Szerintem ne karácsonyra, nem biztos, hogy azt a hatást váltaná ki, amit szeretnél, sőt mélységesen megbántanád... egy karácsi napot ne tegyél tönkre ilyennel. Inkább vmi jelentéktelenebb napon add neki a krémet, és mint előttem is írták, kend be neki te a pontjait...

Amúgy meg ha belegondoltok, nem kell bunkónak tartani, csak mert tényleg őszinte... legalább nem kertel, és nem finomkodik, kerek perec meg mondja a problémáját

2011. szept. 29. 20:17
 13/21 anonim ***** válasza:
100%

Látszik, hogy szándékosan provokálsz...

De jó, akkor legyen, tessék: Vááá! Mekkora bunkó állat vagy!

2011. szept. 29. 20:21
 14/21 A kérdező kommentje:

ma 20:03

Majdnem bejött amit írtak neked, Karácsony előtt lesz 3 éve:)

2011. szept. 29. 20:37
 15/21 anonim ***** válasza:
:DDDDD hát ez qrva jó
2011. szept. 29. 20:43
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

És itt jön az, hogy általánosítanak. Csak a nő változott persze. Te nem tunyultál el semmiben? Ugyanúgy nézel ki, mint mikor megismerkedtetek? Ugyanolyan vagy, mint mikor először találkoztatok? ezen azért gondolkozz el...ha tudsz persze.

Az meg tényleg elég nagy szerelemre vall, hogy "legalább két legyet ütök egy csapásra". szánalmas vagy..

2011. szept. 29. 21:01
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Akkor sem kell gondolkodni a jovo evi karacsonyi ajandekon, ha o kirug teged az idei miatt...

Amugy tenyleg jo otlet a nem varni karacsonyig, hanem most odaadni, mert meglatod, a masszirozasbol-kozben-utan mennyi jo dolog kovetkezhet (kacsint)

2011. szept. 29. 21:11
 18/21 anonim ***** válasza:
100%
Ezek a narancsbőr elleni krémek nem jók semmire.
2011. szept. 29. 21:40
 19/21 anonim ***** válasza:
71%

de jók! nekem pl használt :) nem mondom h mindent eltüntetett, de azért a nagyját igen. amúgy meg ez a 3 év után híznak, ez nem igaz. én barátom pl nem kérte, mert szeretett és tetszettem neki teltebben is, de fogytam 22 kilót magamért. ő is elmondta, hogy így azért mégiscsak jobban tetszem neki, de csak miután lefogytam, előtte semmi erre utalót nem mondott.

a kérdező kicsit paraszt ugyan, de legalább őszinte. bnődnek finoman mondd, h nem szeretnéd, hogy hízzon, stb.

hátha veszi a lapot!

19L

2011. szept. 29. 22:07
 20/21 kovacs pistajózsi ***** válasza:

"legalabb ket legyet utok egy csapasra "

URISTEN HA A BARATOM EZT MONDANA KIVAGNAM A GEC*BE :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

2012. dec. 16. 12:16
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!