Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy bunkóság lenne tőlem, ha csak akkor járnék vele, ha megműtteti az orrát?
Tetszik nekem egy lány,és én is neki. Már több hónapja ismerjük egymást,és elég közel kerültünk egymáshoz. Beszélgettünk már arról is, hogy kinek mi tetszik/ nem tetszik a másikon, és kérte, hogy őszinte legyek.
Én megmondtam neki, hogy nagy és görbe orra van, ez nem tetszik rajta.
Igazság szerint csak ez az egy negatívuma van, mert szép magas, gyönyörű alakja van, araca is szép lenne, de az orra... Szóval emiatt nem tudnék vele járni, mert mit szólnának, ha megjelenne mellettem.
Szerintem tudja, hogy ez az oka és mondta, hogy Őt nem zavarja, de a kedvemért megműttetné.
Ti mit tennétek?
te egy gyökér retardált vagy!
Ha valakit szeretsz akkor elfogadod olyannak amilyen,és úgy szereted amilyen.
Keress olyan lányt akinek tökéletes orra van.
Hát műtesse meg. Ha van rá keret miért ne? Őt is zavarja...
Remélem azért tapintatos voltál és nem úgy mondtad neki, mint ahogy itt leírtad... Nagyon szarok ezek a kérdések... Ismerkedtek és ilyen témába elegyedtek, hogy mi nem tetszik a másikon??? Azt majd kifejtitek ha együtt lesztek b@sszus...
21F
Annak jeléül, hogy mennyire szereted operáltasd rá a saját orrod, az övét meg a tied helyére. Őneki úgysincs semmi baja az orrával, Te meg a sajátodat úgyis el tudod fogadni. Így mindketten hoztok áldozatot is.
Az lenne a legromantikusabb, ha egyszerre történne az operáció is. :D
Azt hiszem hagyom a fenébe. Nem akarom megbántani, majd talál valami csúnyát magának és boldogan élnek.
Én pedig keresek valami szép lányt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!