Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most mért én vok a hibás? Miért bunkóság megmondani egy ajándékra h nem teccik?
Ma van a szülinapom és kaptam a bnőmtől egy párnát, amin közös fényképek vannak... hát ennél fantáziátlanab snasszabb dolgot ki se találhatot vna... na mind1 montam neki h nem teccik meg mért... erre meg megsértődött meg hazahuzott most mért én vok a hibás? Mért kell jópofizni amikor sokkal töbet vártam?! Nem mondhatom neki h teccik a végén még ilyen kapok máskor is... az iet h kellett vna úgy lereagálni akk h ne sértődjön meg de azért tugyja h ez nekem nem teccik?!
17/F
Áruld már el, kisfiam, te mire vágynál szülinapodon? Legalább 3 dolgot írj, amit meg is tud enni a barátnőd.
És te mit vennél neki? Ide is kérem a 3 dolgot. Köszi!
#25:
Mintha a bort már említette volna.
Lehet úgy alakítani a beszélgetéseket, hogy le essen neki, hogy nem jönnek be az ilyen képes dolgok. Vagy kiraksz róla egy képet és akkor látja, hogy van elég képed róla amit nézegethetsz....vagy mikor jön valami ajándékozós dolog, elkezdesz minden nap burkoltan beszélni arról amit szeretnél, hátha le esik neki
Ilyenkor felmerül bennem a kérdés, hogy egyáltalán szereted e a barátnőd. Mert ez szánalmas...Még hogy többet vártál...joggal sértődött meg szegény csaj
most nemtom mit adnék neki mert gondolkozni kell rajta de a legutóbb pont akk jött ki egy új könyv a kedvenc irojátol Lörinc L Lászlótól azt vettem meg neki meg hoztam neki egy rakat csokit lengyelországbol (mert gyüjti a csokipapirt és mi meg szoktunk menni lengyelországba) és csak kevés csokit ettem ki belöle :D
ez azért szeméjesebb sztem meg oan amit hazsnál...
1. a barátnőd egy személyes dologgal akart meglepni, mivel te 17 vagy, így gondolom ő olyan 15-16 lehet max. Az ilyen korú lányok rozsaszínben látják a világot, és ezzel akart kedveskedni, mert ő pl tuti örülne egy ilyen ajándéknak tőled.
2. egy elkényeztetett kisfiú vagy, aki nem tud éretten hozzáállni ezekhez a dolgokhoz. Egy ajándéknak NEM az értéke, vagy nagysága a lényeg, hanem az, hogy hogyan adja.
3. Igen, képzeld, lehet jó képet vágni ahhoz, ami nem tetszik, azért hogy a másiknak örömet okozz.
4. Önző vagy, éretlen egy kapcsolatra, a barátnőd helyében többet nem állnék szóba veled.
5. Lehet őszintének lenni, de vannak dolgok amikben jobb a kegyes hazugság. Amúgy később amikor beszélgettek ( nem az ajándékozás pillanatában!!!!! ) elmondhatod, hogy te milyen ajándékoknak örülnél legjobban, és akkor hidd el, hogy olyat venne legközelebb, mert a célja az volt, hogy neked örömet okozzon, erre te önző bunkó módon csak a saját érdekedet nézted, hogy mi lesz ha legközelebb is ilyet vesz.
Éretlen vagy, nem állsz készen egy kapcsolatra, ha ilyen dolgokat tényleg magyarázni kell...
28/n
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!