Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most mért én vok a hibás?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most mért én vok a hibás? Miért bunkóság megmondani egy ajándékra h nem teccik?

Figyelt kérdés

Ma van a szülinapom és kaptam a bnőmtől egy párnát, amin közös fényképek vannak... hát ennél fantáziátlanab snasszabb dolgot ki se találhatot vna... na mind1 montam neki h nem teccik meg mért... erre meg megsértődött meg hazahuzott most mért én vok a hibás? Mért kell jópofizni amikor sokkal töbet vártam?! Nem mondhatom neki h teccik a végén még ilyen kapok máskor is... az iet h kellett vna úgy lereagálni akk h ne sértődjön meg de azért tugyja h ez nekem nem teccik?!

17/F

2012. jan. 10. 14:32
1 2 3 4 5 6 7 8
 51/74 anonim ***** válasza:
100%

Hogy te mekkora egy paraszt vagy. Még el sem várhatod h ajándékot adjon mert nem koteles. Meg még h tobbet adjon. PFFF

ez egy bagyon személyes ajándék. Megmarad orokre. Én jobban orulnék ennek mint egy olyan dolognak amit megeszek megiszok és annyi volt.

El vagy te kényeztetve.

2012. jan. 10. 15:04
 52/74 anonim ***** válasza:
Szegény lány...Jó,hogy engem nem ilyen sráccal hozott össze a balsors.
 53/74 szamóca.. ***** válasza:

nem jobb az se, de hogy jön ez most ide?

attól még jól elkacarászok itt hogy mekkora trutymákos lóf.sz a kérdező:D

54/74 anonim ***** válasza:
Hát én még egy ilyen kérdést sem láttam kitéve, hogy ilyen olyan ajándék miatt elküldte a f@szba a csaj a pasit, pedig unalmas perceimben meló közben szoktam elég sokat olvasgatni...
 55/74 anonim ***** válasza:

Nem egy kisgyerek vagy bakker aki sír ha nem olyan játékot kap mint amit szeretett volna...

És ha legközelebb is haszontalan ajándékot kapsz akkor mi van?A barátnődtől kaptad aki feltételezhetően szeret téged és feltételezhetően te is őt, ez a lényeg...

2012. jan. 10. 15:05
 56/74 A kérdező kommentje:
szeretem am meg minden csak néha hülyeségeket tud kitalálni :S
2012. jan. 10. 15:07
 57/74 A kérdező kommentje:
nem is néha
 58/74 szamóca.. ***** válasza:
 59/74 anonim ***** válasza:
Megnyugtatlak kedves kérdező, hogy te is ugyanolyan éretlen vagy, mint ő. Semmiben sem vagy jobb, ha szereted, akkor nem viselkednél így.
2012. jan. 10. 15:08
 60/74 anonim ***** válasza:
Ebből én csak annyit következtetek,hogy nem is szereted szegény lányt.Az én párom biztos örült volna egy ilyennek.Ő egy normális ember aki a földön jár te meg egy f@szfej vagy öcsi!!!
2012. jan. 10. 15:08
1 2 3 4 5 6 7 8

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!