Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? (ajándékügy)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? (ajándékügy)

Figyelt kérdés

16 éves vagyok és van egy barátom, aki elég jómódú. Nos, eddig az ajándékügy sosem volt probléma, megbeszéltük, hogy nem adunk semmit egymásnak, max meglepiből esetleg valami tettet csináltunk ( pl. kisebb meglepetés buli) De Most teljesen megváltozott.. Hetek óta azt kérdezgeti, hogy mit kérek tőle ajándékba és mire van szükségem. Tényleg nem vágyok semmire, de ő hajthatatlan. Azt mondogatja, milyen gáznak hiszik majd, ha kis apróságot ad nekem, mert ő valami olyasmit szeretne, amire örökre emlékezni fogok. Már odáig elfajult a dolog, hogy azzal a "fenyeget", ha nem mondok neki valami normális ötletet nem találkozunk..Mégis mit kérjek? Mit csináljak?

Egyébként elég komoly az ügy.

2011. dec. 20. 21:30
1 2 3
 11/29 A kérdező kommentje:
21 éves, az apjának van egy családi vállalkozása Németországban, ami most az ő kezében van. Elcseszhette volna az egészet de 4 éve remekül vezeti.
2011. dec. 20. 21:43
 12/29 anonim ***** válasza:

hát én nem a témához szólók csakúgy megjegyzem:

nem sokáig lesz jómódú.a szülei ráhagytak egy csomó zsét ő meg egy buta ember akiből gazdag lett.ez nagyon veszélyes.ugye már soha nem fog semmit se kapni(egy adagban jutott a vagyonhoz)most elkezd nagy lában élni mert van mihez hozzányúlni de egyszer elfogy es jajj neki

2011. dec. 20. 21:44
 13/29 anonim ***** válasza:
21:44, ha a barátja sikeresen vezet egy vállalkozást akkor nem lehet olyan buta
2011. dec. 20. 21:45
 14/29 anonim ***** válasza:
4 éve? 17 évesen kezdte? Milyen vállalkozás ez???
2011. dec. 20. 21:45
 15/29 A kérdező kommentje:
Persze segítsége van, de egyáltalán nem mondható butának. Négy éve a vállalkozás nagysága nem csökkent, épp ellenkezőleg...gazdasági válság ide vagy oda..
2011. dec. 20. 21:46
 16/29 anonim ***** válasza:
Ráadásul Németországban??? Kislány, kicsit sántít a történet. Maradjunk annyiban, hogy valami illegális(drog stb.) üzletből van pénze, neked meg beadta az esti mesét...
2011. dec. 20. 21:47
 17/29 A kérdező kommentje:
Építészmérnöki dolog. Ingatlan építés, adás, felújítás. Rengeteg szakemberrel.
2011. dec. 20. 21:48
 18/29 A kérdező kommentje:
Már voltam kint. Láttam mindent. Beszéltem az üzlettársakkal is.
2011. dec. 20. 21:48
 19/29 anonim ***** válasza:
Beszéltél az üzlettársakkal? Ilyen fontos ember vagyol? Én tuti nem beszélnék a párom üzlettársaival.
2011. dec. 20. 21:49
 20/29 A kérdező kommentje:
Ne akadjunk már fel a részleteken. Üzlettárs= akikkel több órát tölt egy nap nyáron, persze, hogy lesznek barátai is..
2011. dec. 20. 21:51
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!