Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak? (ajándékügy)

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak? (ajándékügy)

Figyelt kérdés

16 éves vagyok és van egy barátom, aki elég jómódú. Nos, eddig az ajándékügy sosem volt probléma, megbeszéltük, hogy nem adunk semmit egymásnak, max meglepiből esetleg valami tettet csináltunk ( pl. kisebb meglepetés buli) De Most teljesen megváltozott.. Hetek óta azt kérdezgeti, hogy mit kérek tőle ajándékba és mire van szükségem. Tényleg nem vágyok semmire, de ő hajthatatlan. Azt mondogatja, milyen gáznak hiszik majd, ha kis apróságot ad nekem, mert ő valami olyasmit szeretne, amire örökre emlékezni fogok. Már odáig elfajult a dolog, hogy azzal a "fenyeget", ha nem mondok neki valami normális ötletet nem találkozunk..Mégis mit kérjek? Mit csináljak?

Egyébként elég komoly az ügy.

2011. dec. 20. 21:30
1 2 3
 1/29 anonim ***** válasza:

ha olyan gazdag kérj tőle egy kocsit...

vagy egy új telót, mondjuk iphone 4

2011. dec. 20. 21:32
 2/29 anonim ***** válasza:

"16 éves vagyok és van egy barátom, aki elég jómódú"

Inkább a szülei, ő csak henceg vele...

2011. dec. 20. 21:33
 3/29 A kérdező kommentje:
Nem akarom kihasználni és nem a pénzére hajtok. Én a személyisége miatt szeretem és nem érdekelnek az anyagiak.
 4/29 A kérdező kommentje:
Nincsenek szülei, 21 éves, az anyja beteg volt, az apja autóbalesetben halt meg.
 5/29 anonim ***** válasza:

mondjuk először nézz ki magadnak 1 árkategóriát, amit még úgy gondolod h be tud fektetni.. és azok közül válassz...

én vettem barátnőmnek egy 30e forintos napszemcsit...elkezdi az anyja... CSAK?!

majd beszartam a gyönyörtől...

2011. dec. 20. 21:35
 6/29 anonim ***** válasza:
parfüm óra plazmatv..
2011. dec. 20. 21:36
 7/29 A kérdező kommentje:
De tényleg nem értitek, hogy engem ez abszolút nem érdekel?
2011. dec. 20. 21:37
 8/29 anonim ***** válasza:
Kérjél tőle egy Ipad 2-t. Úgyis ez a menő mostanság...
2011. dec. 20. 21:38
 9/29 anonim ***** válasza:

Azon nem gondolkodtál még el,mha az egyik szülője halott,akkor mitől vitte fel az isten ennyire a dolgát?

Nem arról van szó,hogy rossz társaságba keveredett és most egy olyan időszakban tart,amíg még ez a társaság pénzzel próbálja magához édesgetni(megveszik neki az Iphone-t,az Ipod-ot,az Ipad-et,stb.),aztán meg majd egyszer egy kevésbé szép napon lenyugtatózzák,adnak neki egy kis drogot és szép lassan átküldik a másvilágra?

Egy 16-17 évesnek legritkább esetben vannak saját magának tízezrei ilyen luxusmobilokra meg Ipod-okra,Ipad-ekre és hasonlókra.

2011. dec. 20. 21:40
 10/29 anonim ***** válasza:

Én dolgozom,de ilyenekről még legfeljebb csak álmaimban(de tudod mit,még abban sem...) merek ábrándozni...

előző voltam... 29/ff

2011. dec. 20. 21:42
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!