Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan közöljem vele, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közöljem vele, hogy tudom hogy mit csinál amikor egyedül van?

Figyelt kérdés

Barátommal 3 éve vagyunk együtt én 20 vagyok ő 23. Mostanában sokat vagyunk külön és úgy érzem nem foglalkozik velem kellően amikor épp nem vagyunk együtt pl.jatszik haverokkal alig alig ír. De hogyha együtt vagyunk azért sokkal többet foglalkozik velem. Mostanában észre vettem hogy rengeteget lép fel facebookra pedig szinte alig használta. Amikor külön vagyunk sokszor ott van a feje mellett a zöld pötty. És csak akkor lehet látni ha fent van ha csak facebookozik mert úgy állította be. És nekem ez furcsa volt hogy ennyit fent van amikor külön vagyunk. Úgy gondoltam hogy valami van amiről nem tudok. És amikor alkalmam volt rá bele néztem a telojaba (igen, nem kellett volna tudom. Kapcsolat lényege a bizalom stb stb) mert úgy éreztem hogy majd találok valamit és beszélgetésekbe semmit hála isten. De viszont face és insta keresőjébe ott volt egy lány akit alig ismerünk. Neki nem is ismerőse csak nekem de én se ismerem csak látásból. És arra keresgél rá.. Úgy gondoltam kijátszom hátha csak 1x keresett rá stb. Kitoroltem keresési előzményeiből a lányt majd vártam hogy legközelebb ha alkalmam lesz rá rá keres e... Hát rá keresett.. Ő volt legfelül a keresesben.. Fogalmam sincs hogy ez mit akar jelenteni.. Miért nézegeti ennyit. Azért azt még hozzá teszem hogy egy 15 éves lányról van szó🥹

És valahogy szeretnék erről beszélni a barátommal hogy tudok róla hogy amikor nem vagyunk együtt és épp külön alszunk akkor rá keresgél.. Csak nem tudom hogy kéne közöljem vele.

nov. 28. 10:30
1 2 3 4 5 6
 1/58 anonim ***** válasza:
69%

Először is amire rá kellene nézned, hogy rendben van-e az önbizalmad? Ezek a dolgok azért jelennek meg az életedben. Ha rendbe teszed az önértékelésedet, elfognak ezek a kételyek tűnni az életedből.

Nem a másik embert kell megjavitani, ő csak egy hatalmas TÜKRE annak ami bennünk nem elrendezett.

nov. 28. 10:42
 2/58 magyarul csipsz (o_o ) ***** válasza:
51%
Röviden arról van szó, hogy te mint 20 éves felnőtt nő, konkurenciának tartasz egy 15 éves lányt. Lehet, hogy a valódi problémád az, hogy a kiscsaj jobban néz ki, mint te? :D
nov. 28. 10:45
 3/58 A kérdező kommentje:

Nem nem néz ki jobban mint én. Kedves kettes...

És amúgy nem éreznék konkurenciának egy 15 éves lányt ha nem egy 15 éves lányra keresgélne🙃

nov. 28. 10:49
 4/58 anonim ***** válasza:
52%
Vagy inkább csinálhatnál bármi mást. Semmi sem parásabb, mint hogy nyomozol utána, mert elérhető mikor nincs veled...
nov. 28. 10:50
 5/58 A kérdező kommentje:
#1 lehet van benne valami abban amit írsz. De attól még nem adok okot neki arra hogy más lányt nézegessen. Én barátom előtt magabiztosan viselkedek. És nincs hiánya semmiből. Kimutatom a szeretetemet is nagyon.
nov. 28. 10:52
 6/58 anonim ***** válasza:
61%
sehogy, magánnyomozósdit játszol, és a privát szférájában vagy, nem lehet senkit birtokolni és kontrollálni se forditva, mindenki önálló lény akár tetszik ez akár nem, senki sem birtokolhatja és uralhatja mások tetteit.
nov. 28. 10:52
 7/58 A kérdező kommentje:
#4 tudod van olyan hogy megérzés.. És nekem nem csalt. Csak azt kéne tudnom közölnöm vele hogy mi a fenéért nézegeti ezt a lányt annyiszor. Minden közösségi oldalon..
nov. 28. 10:54
 8/58 anonim ***** válasza:
76%
Hogyha problémát érzel a kapcsolatban, érdemes megbeszélni, bármiről is van szó. Szánk ugye nem csak szexre való, ezért is lesz hosszútávú a kapcsolat.
nov. 28. 10:54
 9/58 anonim ***** válasza:
77%
valamit akkor is hiányol és a flörtölés és érdeklődést akkor sem lehet szabályozni a másik emberben. Teljesen mindegy amit a kifelé mutatsz, ha jönnek az ehhez hasonló kétségeid, ezek mutatják a belső hiányodat, amire érdemes figyelned, hogy ilyenek egyáltalán ne zavarhassák a közöttetek lévő kapcsolatot. Az a kapcsolat ahová bárki betud férközni még érdeklődési szinten is, nem erős kapcsolat, bármikor borulhat.
nov. 28. 10:55
 10/58 A kérdező kommentje:

#6 hú de sajnálom a privát szféráját🤦🏼‍♀️

Konkrétan arról van szó hogy egy másik lányt nézeget szabadidejében. És ne legyek kiakadva? Viccelsz?

Meg amúgy is azért kérdezem azt hogy ezt hogyan közöljem vele hogy megtudjam tőle miért érdekli őt ez a lány annyira hogy ennyit nézegeti🙃

nov. 28. 11:00
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!