Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan közöljem vele, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közöljem vele, hogy tudom hogy mit csinál amikor egyedül van?

Figyelt kérdés

Barátommal 3 éve vagyunk együtt én 20 vagyok ő 23. Mostanában sokat vagyunk külön és úgy érzem nem foglalkozik velem kellően amikor épp nem vagyunk együtt pl.jatszik haverokkal alig alig ír. De hogyha együtt vagyunk azért sokkal többet foglalkozik velem. Mostanában észre vettem hogy rengeteget lép fel facebookra pedig szinte alig használta. Amikor külön vagyunk sokszor ott van a feje mellett a zöld pötty. És csak akkor lehet látni ha fent van ha csak facebookozik mert úgy állította be. És nekem ez furcsa volt hogy ennyit fent van amikor külön vagyunk. Úgy gondoltam hogy valami van amiről nem tudok. És amikor alkalmam volt rá bele néztem a telojaba (igen, nem kellett volna tudom. Kapcsolat lényege a bizalom stb stb) mert úgy éreztem hogy majd találok valamit és beszélgetésekbe semmit hála isten. De viszont face és insta keresőjébe ott volt egy lány akit alig ismerünk. Neki nem is ismerőse csak nekem de én se ismerem csak látásból. És arra keresgél rá.. Úgy gondoltam kijátszom hátha csak 1x keresett rá stb. Kitoroltem keresési előzményeiből a lányt majd vártam hogy legközelebb ha alkalmam lesz rá rá keres e... Hát rá keresett.. Ő volt legfelül a keresesben.. Fogalmam sincs hogy ez mit akar jelenteni.. Miért nézegeti ennyit. Azért azt még hozzá teszem hogy egy 15 éves lányról van szó🥹

És valahogy szeretnék erről beszélni a barátommal hogy tudok róla hogy amikor nem vagyunk együtt és épp külön alszunk akkor rá keresgél.. Csak nem tudom hogy kéne közöljem vele.

nov. 28. 10:30
1 2 3 4 5 6
 11/58 A kérdező kommentje:

#9 utolsó mondatoddal egyet értek. Úgy érzem meggyengult mostanába volt jó pár veszekedés. És ezt se tudom most hova tenni🥹

Közölni meg végképp nem tudom vele. Mert nem tudom hogy hozzam fel..

nov. 28. 11:03
 12/58 A kérdező kommentje:
#8 az a szándékom hogy megbeszéljem vele. Csak nem tudom hogy hozzam fel😮‍💨
nov. 28. 11:05
 13/58 anonim ***** válasza:
70%

"Mostanában furcsán viselkedsz, ezért belenéztem a keresési előzményedbe és ezt találtam. Megmagyaráznád?"

Egyáltalán nem bonyolult dolog. Ha az alapvető kommunikáció sem megy, akkor kár erőltetni a kapcsolatot. Bár a feleségemnél is eltartott egy darabig amíg megtanulta elmondani a baját ahelyett, hogy magában gyötrődne, úgyhogy lehet ez valami női sajátosság.

nov. 28. 11:23
 14/58 A kérdező kommentje:
#13 igen ez valami női dolog😂
nov. 28. 11:27
 15/58 anonim ***** válasza:
10%

Amit elkovettel buncselekmeny kategoria, en feljelentenelek.

Mi az hogy mas telefonjaban kutakodunk, uzeneteket, informaciokat szerzunk?

Az osszes ilyen budos lotyot lecsukatnam, hogy a muanyag lakat rajuk rohadjon.

nov. 28. 11:58
 16/58 anonim ***** válasza:
57%

Elképzelhető, hogy beszélgetnek is, csak mindig törli az üzeneteket.

Egyébként voltam ilyen helyzetben és hiába kérdeztem rá. Annyi volt a válasz, hogy “hát te is biztos megnézel embereket”.

Nyilván más volt mögötte, de ezzel a magyarázattal nem lehet mit kezdeni és ezt ő is pontosan tudta.

nov. 28. 11:59
 17/58 A kérdező kommentje:

#15 haha jaj de nagy bűncselekmény istenem😂🤦🏼‍♀️

Nekem is bármikor bele nézhetne a telefonomba nincs rejtegetni valóm.

nov. 28. 12:02
 18/58 A kérdező kommentje:

#16 hát erre is gondoltam. Nem tudom hogyan szerezzek róla tudomást hogy ez valóban így lenne e. Nem tudom😕

Egyébként arra rá térve amit írtál hogy te is voltál hasonló helyzetben és az volt a válasz rá hogy te is biztos rá keresel emberekre. Hát én Meg mutatnám barátomnak nyugodtan megnezheti kikre keresek. Egy pasira se. És nem törölgetem. Tiszta a lelkiismeretem.

nov. 28. 12:06
 19/58 anonim ***** válasza:
21%

Ha még mindig ott van a keresései közt, nem tudsz mást tenni, mint rákérdezni.

Mondd el, hogy mostanában aggódsz a kapcsolatotok miatt, és kérd, hogy mutassa meg a Facebookját. Persze kimagyarázhatja, de más lehetőség nem igazán van.

nov. 28. 12:14
 20/58 A kérdező kommentje:

#19 köszönöm szépen.🫶🏼 Szerintem ezen nem sokat tudna kimagyarazni de próbálkozni lehet🥹

(de viszont van bizonyítékom is mert telommal lefotoztam az előzményeit ha kitorolné) de úgyse fogja kitorolni akkor már megtette volna.

nov. 28. 12:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!