Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Örökre egyedül? mit tehetnék?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örökre egyedül? mit tehetnék?

Figyelt kérdés

Sziasztok! olyan problémával fordúlnék hozzátok, hogy tegyem meg a sötét gondolataim egyikét, vagy van kiút?

30 éves Férfi vagyok! szüleimmel élek, van munkám,(saját keresetem) autóm, stb. nem szüleim mosnak rám, hanem én saját magamra stb!

Mégis azt érzem, hogy a párkapcsoaltok terén egy nagy nulla vagyok. egy éve lesz lassan , hogy egy 2.5 éves kapcsolatból kiszakadtam egy nárcisztikus nő mellől! nem találom a helyem a világban! nem merek kezdeményezni nőknél! bulizni nem járok, hol lehetne ismerkedni?

fent vagyok pár társkeresőn, de mindig olyanok találnak meg akik nekem nem tetszenek! akik meg tetszenek azokra nem merek írni, mert félek a csalódástól, attól, hogy semmi nem lesz az egészből és ez csak újra lerombolná az alig létező önbizalmamat! mindenki azt mondja, hogy a kűlsőmmel egyáltalán semmi baj nincs! helyesnek tartanak, jóképűnek, mégis azt érzem, hogy észre sem vesznek, mert akik ezeken a társkeresőkön vannak, azoknak a legjava az a kategória ami nekem nem jön be!

fáj azt látni a neten fb-on pl, hogy a tőlem fiatalabb lányok vagy most szűlnek vagy majd szűlnek és a lelkemnek ez annyira nyomasztó érzés tud lenni, hogy mit csináltam eddig rosszul? hogy örökre egeyedül maradok és nem tapasztalhatom meg az életnek ezt a szépségét, hogy egyszer majd a jelenleg nem létező barátnőm hasát foghatom?

Hozzátenném, hogy azóta semmi komoly kapcsolatom nem volt csak alkalmi, összejártam a lánnyal! (3 gyerekes) szintén társkeresőn ismerkedtünk meg! ileltve a randik amik voltak is ha voltak egyikből sem lett semmi! pedig nem éreztem azt, hogy annyira szar lennék mind beszédileg mind mindenileg! magamat adtam! Egyszerűen fáj ez az egész, ahol tartok, illetve az, hogy csak 3, vagy 2 gyermekes anyukák találnak meg legtöbbször a másik kategória mellett! ha 1 lenne az illetőnek, bánná a fene! Azt érzem, hogy megrekedtem egy ponton és innen nincsen tovább! szeretnék én is családot, meg kiszakadni itthonról, de egyszerűen nem tudom, hogy lehetne megvalósítani! az is lehúz, hogy, amikor bekattan a fejemben, hogy ha esetleg mégis lesz valakim, mert a sors úgy akarja , ahhoz több évet együtt kell lenni, hogy tudjunk egymással kezdeni valamit! és mivan ha 2 év múlva vele is zátonyra futnék? elkésve érzem magam! nincs kedvem emberek közé menni, kaja sem esik jól napok óta! nincs kedvem beszélgetni, egyszerűen azt érzem, hogy jobb lenne meghalni! mit tehetnék? :(

okt. 21. 01:23
 1/8 anonim ***** válasza:
21%
Egy kocsi sok pénzt elvisz. Költözz fel Pestre, és ne legyen autód, amennyi kocsira elmegy, annyiból ki tudsz venni egy szobát.
okt. 21. 01:42
 2/8 Lady Beth ***** válasza:
Fordulj pszichológushoz.
okt. 21. 02:01
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Költözz el, veled hasonló korú nő vagyok és hasonlóban szenvedek. Ez majd ad önbizalmat és menni fog a többi is . Muszáj ezt meglépni egyedül is mégha nagyon drága és magányos is , de legalább egy kicsi remény a valós felnőtt élet felé.
okt. 21. 02:46
 4/8 anonim ***** válasza:
45%

3-mas vagyok újra : annyira pont ugyanezt érzem ezek mellé még egy piócának is érzem magam, hogy még mindig otthon rohadok. Vannak napok amikor szabályosan azt gondolom hogy belebuktam az egész felnőtté válásba érzelmileg/ anyagilag és kapcsolatok szempontjából is hogy felkötném magam az első fára.

Két-három hete volt a mélypont akkor nem ettem napokig és 3 órákat aludtam minden nap 5x bogtem. Aztán arra jutottam hogy akkor is megyek ha csak egy szuterén poloskás szarra futja és nem várok senkire ! Valamit lépni kell. Amióta ezt eldontottem sokkal jobb, néha visszaesek 1-1 rosszabb nap után . Borzasztó érzés 😢😢

okt. 21. 02:52
 5/8 anonim ***** válasza:
Ha nincs hova hazavinni a nőt akkor ne csodálkozz.
okt. 21. 03:46
 6/8 anonim ***** válasza:
34%
Nálam a mamahotel, instant kizáró ok!
okt. 21. 06:57
 7/8 anonim ***** válasza:

A nőkre ne úgy tekints, mint egy egységes halmaz, hogy minden nő ilyen, vagy olyan. Akikkel eddig ismerkedtél, azokkal volt egy tapasztalatod, de ez kb semmit nem jelent.

Én is látom ezeket amiket írsz, sőt mondanám hogy a helyzet ennél sokkal rosszabb, de ettől még az idő neked dolgozik, és nem vagy semmiről lekésve. Pont most láttam egy videót, ahol egy külföldön élő nő elmeséli, hogy más országokban nincs az a mentalitás mint Magyarországon, hogy itt 30-40 évesek leírják egymást, az afölöttiek meg már várják a véget. Külföldön akár még 70-80 évesen is aktívak, terveik vannak, párt keresnek, rendezvényekre járnak, stb. Csak itt nálunk van ez a sírás, hogy mindennek vége, és haljak meg.

Szóval vannak normális nők bőven, csak lehet hogy nem annyira vannak kirakatban, mert nem tolják magukat mindenhol, mert nekik meg a férfiakkal van rossz tapasztalatuk.

okt. 21. 07:11
 8/8 anonim válasza:
Szia! A Fb-n van egy csoport, szerintem csatlakozz. "Program neked, program veled" a neve. Nézd meg. 😊
okt. 21. 07:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!