Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örökre egyedül maradok, mert nem vagyok egy belevaló, nagymenő, vagány pasi?
Figyelt kérdés
Én csendes vagyok, csak annak nyíllok meg akit jól megismerek, ismeretlennel szemben nem tudok olyan nyílt lenni. Tudom hogy a vagány pasik érvényesülnek a kapcsolatokban is. Most hiába mondjátok hogy nem, de ez így van.2014. nov. 27. 15:12
2/15 anonim válasza:
Nem vagányság kérdése, hanem határozottságé. Egyértelmű, ha félénk vagy és nem mersz lépni, senki se fog helyetted. Nem várhatod el, hogy álmaid nője szólítson le és tegyen meg mindent helyetted. Nem kell nagymenőnek lenni.
3/15 anonim válasza:
ja és nem csak az a probléma, hogy "csendes" vagy, hanem hogy még jóképü sem. Mert aki jóképünek születik, arra egyszerüen már csak a külseje miatt is rámásznak lányok.
4/15 anonim válasza:
ma 15:19
A belső a fontos nem a külső.
6/15 anonim válasza:
Vannak akiknek bejön az ilyen fajta fiú,de azok nem a menő,hangoskodó lányokból kerülnek ki általában.Szóval ha tetszik valaki akkor menj hozzá,beszlégessetek.Ha a lány is csöndes akkor együtt megtudtok nyilni a másiknak,de a nagyszájúaknak nem fogsz bejönni,max kis esély van rá,mert nekik az ugyszintén nagyszájú hangoskodó fiúk kellenek..
7/15 A kérdező kommentje:
ma 15:46
próbálkoztam már a csendesebb lányoknál is igen
2014. nov. 27. 15:49
8/15 anonim válasza:
ÖNBIZALOM. Ez a kulcs. Ne keress nőt, csak éld az életed, próbálj meg boldog lenni, csináld szabadidődben amit szeretsz, és majd megismerkedsz valakivel, akivel közös hullámhosszon vagytok.
9/15 A kérdező kommentje:
ma 15:52
Ezek jó dolgok,de mivel a világ is elkorcsosult már,lehet felborult az eggyensúly,és minden összevissza müködik már.
2014. nov. 27. 15:55
10/15 anonim válasza:
Ha ilyen nyámnyila maradsz, akkor egedül is maradsz! Senki nem kíváncsi az ilyenek kesergésére!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!