Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Örökre egyedül maradok, mert...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Örökre egyedül maradok, mert nem vagyok egy belevaló, nagymenő, vagány pasi?

Figyelt kérdés
Én csendes vagyok, csak annak nyíllok meg akit jól megismerek, ismeretlennel szemben nem tudok olyan nyílt lenni. Tudom hogy a vagány pasik érvényesülnek a kapcsolatokban is. Most hiába mondjátok hogy nem, de ez így van.
2014. nov. 27. 15:12
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
Nem, a belső csak akkor számít, ha amúgy jól nézel ki. Ha jól nézel ki és rosszfiú vagy, bunkó a lányokkal, semmibe veszed őket és csak kihasználod, akkor annyit dugsz, amennyit nem szégyelsz, ha csendes vagy és jóképű, akkor csak a bevállalósabb lányok jönnek számításba, akik a külsőd miatt rádmásznak. De ha az ember tegyük fel ronda, akkor tök mindegy a belső, a nők még csak szóba sem állnak az emberrel.
2014. nov. 27. 16:08
 12/15 A kérdező kommentje:

ma 16:08

Fentebb irta v ki hogy csak a belső a lényeg.

(Meg már a lányok is mondták sokszor) Akkor nem igaz?

2014. nov. 27. 16:11
 13/15 anonim ***** válasza:
Előző: Miért állna veled szóba bárki ha így gondolkodsz? Gondolod, hogy egy normális nőnek kellenél, ha azokra az emberekre nézel fel akik minden nap mással vannak?
2014. nov. 27. 16:29
 14/15 anonim ***** válasza:
Kérdező, neked a belsőddel is "probléma" van, az önbizalomhiány miatt.
2014. nov. 27. 20:06
 15/15 anonim ***** válasza:

12: A belső akkor számít valamit, ha a külső adott. Ha a külső nem adott, akkor tök mindegy a belső.

13: Nem nézek fel azokra, akik minden nap mással vannak. Sőt. Nekem csak egy egyszerű lány kellene, aki el tudja fogadni a külsőm. Ilyen még egy sem akadt 12 évnyi próbálkozás alatt. Minden lány, akivel beszéltem azt mondta/írta/kommunikálta, hogy inkább ássam el magam a föld alá, hogy ne lássanak ilyen ronda férfit, mint amilyen én vagyok. Soha nem is adtak lehetőséget még csak arra sem, hogy megismerjenek. Ezek szerint feltalálták a röntgenszemüveget, ami már beszélgetés nélkül is tökéletesen szűr belsőre, hogy már beszélgetés nélkül is meg tudják állapítani.

2014. nov. 27. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!