Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Örökre egyedül maradok, mert nem vagyok egy belevaló, nagymenő, vagány pasi?
ma 16:08
Fentebb irta v ki hogy csak a belső a lényeg.
(Meg már a lányok is mondták sokszor) Akkor nem igaz?
12: A belső akkor számít valamit, ha a külső adott. Ha a külső nem adott, akkor tök mindegy a belső.
13: Nem nézek fel azokra, akik minden nap mással vannak. Sőt. Nekem csak egy egyszerű lány kellene, aki el tudja fogadni a külsőm. Ilyen még egy sem akadt 12 évnyi próbálkozás alatt. Minden lány, akivel beszéltem azt mondta/írta/kommunikálta, hogy inkább ássam el magam a föld alá, hogy ne lássanak ilyen ronda férfit, mint amilyen én vagyok. Soha nem is adtak lehetőséget még csak arra sem, hogy megismerjenek. Ezek szerint feltalálták a röntgenszemüveget, ami már beszélgetés nélkül is tökéletesen szűr belsőre, hogy már beszélgetés nélkül is meg tudják állapítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!