Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közöljem vele, hogy tudom hogy mit csinál amikor egyedül van?
Barátommal 3 éve vagyunk együtt én 20 vagyok ő 23. Mostanában sokat vagyunk külön és úgy érzem nem foglalkozik velem kellően amikor épp nem vagyunk együtt pl.jatszik haverokkal alig alig ír. De hogyha együtt vagyunk azért sokkal többet foglalkozik velem. Mostanában észre vettem hogy rengeteget lép fel facebookra pedig szinte alig használta. Amikor külön vagyunk sokszor ott van a feje mellett a zöld pötty. És csak akkor lehet látni ha fent van ha csak facebookozik mert úgy állította be. És nekem ez furcsa volt hogy ennyit fent van amikor külön vagyunk. Úgy gondoltam hogy valami van amiről nem tudok. És amikor alkalmam volt rá bele néztem a telojaba (igen, nem kellett volna tudom. Kapcsolat lényege a bizalom stb stb) mert úgy éreztem hogy majd találok valamit és beszélgetésekbe semmit hála isten. De viszont face és insta keresőjébe ott volt egy lány akit alig ismerünk. Neki nem is ismerőse csak nekem de én se ismerem csak látásból. És arra keresgél rá.. Úgy gondoltam kijátszom hátha csak 1x keresett rá stb. Kitoroltem keresési előzményeiből a lányt majd vártam hogy legközelebb ha alkalmam lesz rá rá keres e... Hát rá keresett.. Ő volt legfelül a keresesben.. Fogalmam sincs hogy ez mit akar jelenteni.. Miért nézegeti ennyit. Azért azt még hozzá teszem hogy egy 15 éves lányról van szó🥹
És valahogy szeretnék erről beszélni a barátommal hogy tudok róla hogy amikor nem vagyunk együtt és épp külön alszunk akkor rá keresgél.. Csak nem tudom hogy kéne közöljem vele.
#39 Mit szmájlizgatok? XDD
Az hogy valaki ír vicceset hogyan reagáljak sírjak? De most tényleg🥹
Egyáltalán nem trolkodok én bárkivel írogatok használom. Ez van nem tetszik képzeld el hogy nincs ott.😐
Nyilván ezt belul máshogy élem meg. De nem fogok itt minden komment mellé mérges meg sírós emojit rakni. Szomorú is vagyok meg mérges is hidd el. Sajnálom hogy neked ez úgy jött le hogy engem nem érdekel. Pedig igenis.
#42😭
Amúgy nem tudom mire jó b@sztatni. De tényleg így is szarul érzem magam ha segíteni nem tudsz görgess tovább vagy nem tudom. És képzeld én írtam és nem mások szorakoztatására hanem úgymond segítség kérésként. Na mindegy
#46 reménykedni lehet. De nem fog. És megvolt az okom hogy belenézzek. Ő is megtette volna ha adok rá neki okot.
De gondolom ha neked gyanúd van a pároddal szembe te nem derited ki hogy csalt e megérzésed vagy sem hanem csak kidobod🧐 aha értem
Hát én nem ilyen vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!