Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsot szeretnék kérni, vagy a véleményeteket. Egyedül érzem magam ebben a témában, azért fordultam ide. Kapcsolatban vagyok majdnem 2 és fél éve. Eléggé hosszú és nehéz a mi utunk barátommal. Mit tennétek?
Nagyon sokat veszekedtünk az elmúlt hónapban. És ez a veszekedés egy része az alkohol miatt.
Hát ő szinte majdnem napi szinten iszik, egy két pohárral, ha nem több.
Én személy szerint nem igazán szeretem, hogy ilyen sűrűn iszik, mivel én így nőttem fel, és az tette tönkre a gyerekkorom, és ő ezt nagyon is jól tudja..
Nem tiltottam meg neki, ilyesmiről szó sincs, csak arra kértem, hogy ne mindennap, és mértékkel
Mit tennétek a helyemben?
Hogy tudnám ezen magam túl tenni, vagy hogy ne regaljam túl? Hogy ne legyen belőle veszekedés
Csak így tudtam leirni, mivel csak így engedélyezte az oldal
"Nagyon sokat veszekedtünk az elmúlt hónapban. És ez a veszekedés egy része az alkohol miatt."
Valószínű, hogy az alkoholba menekül, viszont ha ő nem akar róla lemondani akkor nem tudsz mit tenni azon kívül, hogy elhagyod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!