Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megcsal a barátom? A többi lent. Kicsit hosszú, de remélem elolvassátok és elmondjátok a véleményeteket.
Nem vagyok az a féltékenykedő lány, sem az aki nem merné megmutatni a barátnőit a barátjának...direkt bemutattam mindnek stb..sajnos úgy hozta, hogy én Angliába költöztem, barátom meg otthon maradt.Elmesélte, hogy volt egy álma, hogy 3asba csinálja velem meg a barátnőmmel, nem zavart, csak álom, addig nem baj.
Egyszer skypeon elkezdte, hogy mondania kell valamit, én meg már elkezdtem izgulni, hogy: juuu okéé:DD...erre elkezdi, hogy ráírt a barátnőmre, hogy benne lenne e a 3asba és hogy én mit szolok hozzá?..Akkor szakítottam, de könyörgött, hogy fogadjam vissza és hogy bebizonyitja h bízhatok benne..
Rendben, 1 hónap után ugyahogy visszajött a bizalmam, haza utaztam 1 hétre, Magyarországra.
Csináltunk egy házibulit, ahol szintén ott volt az a barátnőm meg a barátom.
Es egymást csikizték, kergették, barátom még harapdálta is a lábán, karján stb...
Eléggé szíven ütött mert azt hittem, hogy égni fog a pofájáról a bőr, de nem...
Szerintetek ez már megcsalásnak számit?
Lehet, hogy nem volt csók meg ilyenek, de nekem a harapás már akkor is túl intim,,,főleg, hogy ott vagyok..de közbe meg hacsak egyszer is szoba hozok egy fiú haveromat, akkor a barátom már egyből kiakadt, hogy mégis, hogy merek másokkal ismerkedni..
Tudom, kicsit hosszú..de remélem elmondjátok a véleményeteket, mert kissé már összevagyok zavarodva és nem akarom hogy az 1 éves kapcsolatom vége legyen.
Előre is köszönöm:)
Te tudod, hogy mi fér bele nálad egy kapcsolatba. Nekem már sok lenne ez is, amit leírtál, nem mellesleg azzal a "barátnővel" is érdemes lenne elbeszélgetni...
Amúgy, ha nem csak fantáziált az édes 3-asról, hanem lépéseket is tett ez ügyben, akkor nem hinném, hogy ő az a hűséges fajta lenne...az viszont könnyen meglehet, hogy azért akarta újrakezdeni, mert bár igaz, hogy 3-asban nem lehet, de azért egy nő is több a semminél...
Az emberben legyen tartás! Személy szerint még ha tetszene is nekem a csajom valamelyik barátnője, vagy csak szimpatizálnék vele, nem mennék ilyen messzire, inkább kerülném azt a harmadikat. Persze én szeretem a barátnőmet, de a te pasid... Ha ilyeneket művel, nincs tekintettel rád. Az meg már régen rossz.
(29F)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!