A véleményeteket szeretném kérni. Nem tudom h megfelelő kategóriába írtam-e ezért elnézéseteket kérem! Nektek mi a véleményetek erről a megérzéses dologról meg erről a témáról? Többi lent. Bocsánat h hosszú lett.
Ez tényleg nem Tudományok kategória, de érdekes téma.
Én nem hiszek az úgynevezett kísértetekben/szellemekben, de egy nagyon szavahihető ismerősöm mesélte, hogy amikor az apukája meghalt, aznap éjszaka olyan "szellemjárás" volt a házban, hogy a tányérok is leestek a konyhában a polcokról stb.
A megérzés megint egy különleges dolog, szerintem nem függ össze az előzővel. Erről van saját tapasztalatom, pl. előfordult már, hogy megéreztem, hogy mikor kapok valakitől levelet; vagy pl. egy ismerőssel való találkozáskor belém hasított egy gondolat, hogy most látom utoljára, pedig még kellett volna találkoznunk, meg is beszéltük, és tényleg nem láttam azóta (~10 éve).
Néhányszor pedig átéltem olyasmit, amiről tudtam, hogy előzőleg már álmodtam pontosan ugyanazt (helyszín, történések); ráadásul az egyik az álom idején még teljesen valószerűtlen volt. (Tehát ez nem déja vu.)
De ezekkel a dolgokkal nem lehet mit kezdeni, megmagyarázhatatlanok, és valószínűleg azok is maradnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!