Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hosszú történet, de kíváncsi vagyok a véleményetekre. Szerintetek?
Van egy srác, akivel 1 éve randiztam. Nem lett belőle kapcsolat. Ő azzal magyarázta, hogy nem akar úgy együtt lenne valakivel, amikor 250 km-re tanul és hétvégén tudunk csak találkozni. Elfogadtam, nem is tudtam volna mást tenni. Mégis ő keresett folyton, és 2-3 hónapig minden hétvégét együtt töltöttünk 4-esben ( + 2 közös barát).
Eljött a nyár, lassan abba maradtak ezek a találkozások, de amikor kimentem pár hétre külföldre, rögtön írt e-mailt, siessek haza, írjak neki mihamarabb.
Amikor hazajöttem, a közös barátainkon keresztül hívott el Balatonra, sokszor írt. Elég sokat hülyéskedtünk.
Aztán megint abba maradt a dolog köztünk.. nyár végére meg lett egy új barátnője.
Nekem is lett egy barátom, akit próbál megismerni vagy barátkozni vele. Ezt sem értem.
Azóta is gyakran ír nekem.. és az egész a hülyéskedésről szól.
Nem voltunk sem barátok, még haverok sem, de kapcsolat sem volt köztünk. Miért keres folyton akkor, miért akar jóban lenni a barátommal?
Nem szeretnék többet látni a történetbe, mint ami. Csak érdekelne a kívülállók véleménye.
Köszönöm mindenki véleményét!
27/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!