Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hogyan közöljem vele, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közöljem vele, hogy tudom hogy mit csinál amikor egyedül van?

Figyelt kérdés

Barátommal 3 éve vagyunk együtt én 20 vagyok ő 23. Mostanában sokat vagyunk külön és úgy érzem nem foglalkozik velem kellően amikor épp nem vagyunk együtt pl.jatszik haverokkal alig alig ír. De hogyha együtt vagyunk azért sokkal többet foglalkozik velem. Mostanában észre vettem hogy rengeteget lép fel facebookra pedig szinte alig használta. Amikor külön vagyunk sokszor ott van a feje mellett a zöld pötty. És csak akkor lehet látni ha fent van ha csak facebookozik mert úgy állította be. És nekem ez furcsa volt hogy ennyit fent van amikor külön vagyunk. Úgy gondoltam hogy valami van amiről nem tudok. És amikor alkalmam volt rá bele néztem a telojaba (igen, nem kellett volna tudom. Kapcsolat lényege a bizalom stb stb) mert úgy éreztem hogy majd találok valamit és beszélgetésekbe semmit hála isten. De viszont face és insta keresőjébe ott volt egy lány akit alig ismerünk. Neki nem is ismerőse csak nekem de én se ismerem csak látásból. És arra keresgél rá.. Úgy gondoltam kijátszom hátha csak 1x keresett rá stb. Kitoroltem keresési előzményeiből a lányt majd vártam hogy legközelebb ha alkalmam lesz rá rá keres e... Hát rá keresett.. Ő volt legfelül a keresesben.. Fogalmam sincs hogy ez mit akar jelenteni.. Miért nézegeti ennyit. Azért azt még hozzá teszem hogy egy 15 éves lányról van szó🥹

És valahogy szeretnék erről beszélni a barátommal hogy tudok róla hogy amikor nem vagyunk együtt és épp külön alszunk akkor rá keresgél.. Csak nem tudom hogy kéne közöljem vele.

nov. 28. 10:30
1 2 3 4 5 6 7
 51/62 anonim ***** válasza:
Mikor beszélsz vele?
nov. 28. 23:56
 52/62 A kérdező kommentje:
#52 mármint? A témáról vagy csak úgy. Amúgy reggel már beszélünk utána meg talizni szeretne meg sétálni tervez velem.
nov. 29. 00:01
 53/62 anonim ***** válasza:
Hát a csajról.
nov. 29. 00:03
 54/62 A kérdező kommentje:
#54 Amikor lesz rá alkalmam
nov. 29. 00:05
 55/62 anonim ***** válasza:
55%

Kérdező ha ő nézegeti a képeit azt azért csinálja mert tetszik neki ami azzal jár, hogy ki is veri rá. Komolyan nem zavar, hogy 15 éves gyerekre csinálja? Le se szarnám, hogy ír-e neki. Beteg dolog gyerekre elégíteni ki magad. Pedofília.

Ha téged ez nem zavar akkor nem vagy normális. Várj nyugodtan arra akkor, hogy ő repítsen téged a 15 éves lányka miatt.

nov. 29. 00:09
 56/62 A kérdező kommentje:

#56 persze hogy zavar. Ilyen dolog hogyne zavarna! Engem meg meg régen a kiscsaj bejelolt Facebookon én onnan ismerem meg kondiba szoktuk látni és ennyi.

Na mindegy. Nem tudtam hogy hívják mielőtt bejelolt.

nov. 29. 00:23
 57/62 anonim ***** válasza:
Mi a helyzet kérdező?
nov. 30. 18:32
 58/62 anonim ***** válasza:
19%
Remélem, már kib.szták ezt a ribit, mint a macskát sz.rni! :D
nov. 30. 22:04
 59/62 A kérdező kommentje:
#57 felhoztam neki a témát okosba. Nem tagadott semmit. Mondta hogy 1x feldobta neki a Facebook hogy én ismerem és rá akart keresni hogy ki ő meg hogy néz ki aztán ugye később rá jött hogy a kondibol ismerhetjuk. Nem volt dühös meg semmi. Mondta nem tetszik neki meg nem pedofil csak kíváncsi volt. És kellemetlen volt neki "lebukni". De aranyosan reagált. Nem győzött bocsánatot kérni. Utána meg csak bújt.
tegnap 13:31
 60/62 A kérdező kommentje:

#58 ribi az anyukád

És nagy örömödre nem b@szott ki. Mert ilyen miatt miért is engem kéne? Xd

tegnap 13:33
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!