Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Motorosok! Hogyan döntenétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Motorosok! Hogyan döntenétek ha a párotok egyszer csak úgy döntene,hogy megtiltja, hogy motorozatok?

Figyelt kérdés

Nem régi kapcsolat, kb fél éves, nem is lakunk együtt.

Szervdonoros dumát légyszi ne, nem kell minden motorost egyből eltemetni,és autóban is ugyanúgy meg lehet halni.

Ráadásul ő a kocsijával gyorsabban megy még lakott területen is, mint én motorral.

nov. 28. 06:34
A kérdező szavazást indított:
A motort választanám
Letenném a motort érte.
12 szavazat
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
48%

Egyszerűen kérdezz rá, hogy tudta, mikor összejöttetek, hogy motorozol, azóta mi változott? Ami akkor nem zavarta, most pedig igen?

Amúgy te érzed, hogy melyik fontosabb. Ennyi idő alatt lehet sejteni, hogy hosszú távon együtt lesztek, vagy csak tinglitangli amíg nem jön jobb.

nov. 28. 06:40
 2/20 anonim ***** válasza:
92%

Nekem se kéne motoros. De nálam ez ott kezdődik hogy össze se jövök vele.

A csaj magának rugott öngólt azzal hogy olyannal jön össze aki neki nem jön be aztán utólag akarja megváltoztatni.

Magát kéne megváltoztatnia hogy jobban válogat, es nem másokat.

nov. 28. 07:00
 3/20 anonim ***** válasza:
63%

Nalam is kizáro ok a motor. A férjem bedobta, hogy ő akkor szeretne, én meg elé tettem a válási papirokat, mert igy ugye gyerekünk sem lehetne. (engem választott.) Miért mi lennél, ha nem szervdonor??? Nem. Autoban nem halsz meg ugyanolyan eséllyel. Ha egy motoros, es egy autós csattan, teljesen mindegy, hogy ki volt a hibás, te húzod a rövidebbet.

Amit a kérdésben irsz: "ő lakott teruleten autoval gyorsabban megy" Magyarul: Igaza van! 😅 Igazat adtál neki! Termeszetesen ő lesz a hibás vitas helyzetben, de ki marad életben? Az autós.

Uh. további jó szervdonorkodast

nov. 28. 07:05
 4/20 anonim ***** válasza:
82%
Aki meg akarja tiltani, hogy az legyek, aki vagyok, az nem lesz életem párja.
nov. 28. 07:08
 5/20 anonim ***** válasza:
39%

Akkor te meg tiltsd meg neki, hogy autóba üljön, ha lakott területen száguldozik.

Az ilyennek törném ki a nyakát.

Te valószínű csak magad töröd össze, ő meg ki fog nyírni több embert is, főleg ártatlanokat.

nov. 28. 07:31
 6/20 anonim ***** válasza:
100%

Motor.

Ha valaki szeret és tudja az elejétől kezdve, hogy motorozom az fogadjon el úgy vagy mehet Isten hírével.

N 32

nov. 28. 08:06
 7/20 anonim ***** válasza:
65%

Nem vagyok motoros, de attól a perctöl kezdve nem lenne többé a párom. Fél év után, meg úgy, hogy kb. semmi nem köt össze benneteket, meg föleg. Eleve nincs abban a pozícióban, hogy megtiltson neked bármit is.

Szóval simán lapát.

nov. 28. 08:20
 8/20 anonim ***** válasza:
100%
2 éve temettük el egy jó barátom, motoros volt, motorral volt balesete. Azóta nem ülök motorra, egyre több a baleset és igen, mindig a motoros szívja meg ő a védtelen az autóval szemben. Akkor is ha az autós a hibás.
nov. 28. 08:22
 9/20 anonim ***** válasza:
46%

"A férjem bedobta, hogy ő akkor szeretne, én meg elé tettem a válási papirokat, mert igy ugye gyerekünk sem lehetne. (engem választott.) Miért mi lennél, ha nem szervdonor??? Nem. Autoban nem halsz meg ugyanolyan eséllyel. Ha egy motoros, es egy autós csattan, teljesen mindegy, hogy ki volt a hibás, te húzod a rövidebbet."

Legközelebb ha biciklit akar magának venni, akkor is told elé a válási papírokat. A kerékpárosok még a motorosoknál is nagyobb eséllyel szenvednek halálos balesetet.

nov. 28. 09:35
 10/20 anonim ***** válasza:
86%
Vízbe is sokan fulladnak, úgyhogy lehet holnaptól már úszni sem mehetsz, Balcsi pláne kizárva. Az ember ne úgy válasszon párt magának, hogy "ő nem kell, de majd csinálok belőle olyat, aki megfelel". Te te vagy. Olyan párod legyen, aki így szeret és elfogad. Hobbijaiddal, motorral együtt.
nov. 28. 10:08
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!