Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Motorosok! Hogyan döntenétek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Motorosok! Hogyan döntenétek ha a párotok egyszer csak úgy döntene,hogy megtiltja, hogy motorozatok?

Figyelt kérdés

Nem régi kapcsolat, kb fél éves, nem is lakunk együtt.

Szervdonoros dumát légyszi ne, nem kell minden motorost egyből eltemetni,és autóban is ugyanúgy meg lehet halni.

Ráadásul ő a kocsijával gyorsabban megy még lakott területen is, mint én motorral.

nov. 28. 06:34
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
0%
Azért egy biciklis kevesbé valószínű hogy kinyiffan balesetben mint egy motoros. Több a halálos motorbaleset. Egyébként mindenki azt csinál amit akar, saját élete.
nov. 28. 10:28
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Megmondanám neki, hogy "Akkor nem engem keresel, baby".

Itt nem az a kérdés, hogy ki pártolja a motorozást és ki nem, itt az a kérdés, hogy ő miért egy motorosnak akarja megtiltani a motorozást és miért nem választ inkább a nem-motorosok közül.

nov. 28. 10:32
 13/20 anonim ***** válasza:
Az en ferjem motorozik. De nem tiltom el, mert tudom, hogy nem egy vadbarom az uton. Igy is panaszkodik, hogy mennyi autos nem figyel ra, most ha szaguldozna, mennyi balesete lehetne?
nov. 28. 11:23
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagyok motoros, de alap, hogy olyat választunk aki megfelel az elképzelésünknek. Nem pedig "majd igazítunk rajta" elv alapján.

Tehát ha nem akar motoros párt akkor válasszon nem motoros párt. Te pedig a motorodat. Főleg fél év még nagyon kevés ehhez, hogy beleszóljon mit csinálsz. Fél év még az az idő, amikor nagyobb megterhelés nélkül lehet szakítani és újra kezdeni egy valóban megfelelővel.

nov. 28. 14:40
 15/20 anonim ***** válasza:
100%
Egyébként a motorozás helyett szerepelhetne a kérdésben bármi más hobbi, tevékenység, akkor sem túl biztató letiltogatni meg korlátozni a másikat benne. És még csak fél éve vagytok együtt, mi lesz később? Zsarnok materiálnak tűnik a párod. Mikor összejöttetek akkor még nem zavarta?
nov. 28. 18:08
 16/20 anonim ***** válasza:
54%

"Azért egy biciklis kevesbé valószínű hogy kinyiffan balesetben mint egy motoros. Több a halálos motorbaleset."

Rosszul tudod, halálos kerékpáros balesetből van több.

nov. 28. 20:35
 17/20 anonim ***** válasza:
Nenemondddddmutassegystatisztikát
nov. 28. 20:50
 18/20 anonim ***** válasza:

9

Bicajozni nem akar, nem is szokott.

nov. 28. 21:18
 19/20 anonim ***** válasza:
71%
Én nem vagyok motoros, nem is jönnék össze motorossal... DE. Az nem oké, hogy megismerek motorosként vkit, összejövüök vele, aztán utána sunyiskodva kezdeném el leépíteni a hobbiját meg a személyiségét. Én motorosként a motort választanám ebben az esetben, mert amit kér tőlem, az nem korrekt.
tegnapelőtt 09:29
 20/20 anonim ***** válasza:

1. nem jövök össze olyan emberrel, akiről tudom, hogy nem passzolunk

2. ha a barátom bármit megtiltana, abban a pillanatban szingli lenne

tegnap 20:37
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!